Ostoskassi (0)

Ostoskärryissäsi ei ole tuotteita.
Jos haluat tilata, valitse ensin tuotteita.
  • Verkkokauppa
  • Tiedot
  • Tili
 

Linssit vahvuuksilla eyerimillä:
mitkä sopivat sinulle parhaiten?

Julkaistu 5.10.2022, 5 minuutin lukuaika

 
 

Yli 500 000 asiakasta näkee paremmin reseptilasiemme ansiosta, joissa on ensiluokkaiset linssit ja jotka on luotu yhteistyössä EssilorLuxottican kanssa – yhden Euroopan johtavista reseptilinssien valmistajista.

Ranskalaisella Essilorilla on 160-vuotiset perinteet, joiden aikana se on osallistunut merkittävään tekniseen kehitykseen silmälasien alalla. Yrityksellä on kolme innovaatio- ja teknologiakeskusta, ja se tekee yhteistyötä julkisten ja yksityisten tutkimuslaitosten kansainvälisen verkoston kanssa kehittääkseen parempia ratkaisuja kaikkien näkötarpeisiin asuinpaikasta tai tuloista riippumatta. Lue lisää EssilorLuxotticasta täältä.

Essilor

Ranskalaisella Essilorilla on 160-vuotiset perinteet, joiden aikana se on osallistunut merkittävään tekniseen kehitykseen silmälasien alalla.

Tilaamalla EssilorLuxotticalta reseptilasit linsseineen voit olla varma, että saat yhdistelmän useita toisiaan täydentäviä teknologioita, jotka korjaavat näköäsi, suojaavat silmiäsi ja parantavat näöntarkkuutta.

Mutta miten valita silmälasit niin, että ne sopivat optimaalisesti kaikkiin tarpeisiisi? Minkä tyyppiset sopivat sinulle parhaiten ja mitä mukautuksia tarvitset?

 

Erilaiset linssit vahvuuksilla

Miten uusien silmälasien pitäisi auttaa sinua?

Näe paremmin kauas

Näe paremmin kauas

Näe paremmin kauas – Tässä tapauksessa tarvitset kaukolasit, jotka korjaavat likinäköisyyttä (myopiaa), eli näköhäiriötä, jossa näet lähellä olevat kohteet ongelmitta, mutta kauempana olevat kohteet näyttävät epäselviltä. Lääkärin määräyksessä tämä näköhäiriö merkitään miinusmerkillä (-), ja näitä linssejä kutsutaan "miinuslinsseiksi".

Näe paremmin kauas
Näet paremmin läheltä

Näet paremmin läheltä

Näet paremmin läheltä – Tässä tapauksessa tarvitset lähilasit, jotka korjaavat kaukonäköisyyttä (hyperopiaa), eli tilaa, jossa näet useimmat kohteet epätarkasti niiden etäisyydestä riippumatta. Lääkärin määräyksessä tämä tila on merkitty plusmerkillä (+), ja näitä linssejä kutsutaan "pluslinsseiksi".

Näet paremmin läheltä
Näe paremmin lähelle ja kauas

Näe paremmin lähelle ja kauas

Näe paremmin lähelle ja kauas – Tässä tapauksessa tarvitset moniteholasit, jotka korjaavat molemmat ongelmat – likinäköisyyden (myopian) ja kaukonäköisyyden (hyperopian). Niiden kiistaton etu on, että sinun ei tarvitse vaihtaa useiden silmälasien välillä.

Näe paremmin lähelle ja kauas
Näe paremmin lähelle ja kauas

Koe digitaalinen mukavuus

Koe digitaalinen mukavuus – Special Eyezen® -linsseissä on kehittynyt järjestelmä, joka suodattaa digitaalisten näyttöjen haitallista sinistä valoa, mikä vähentää merkittävästi silmien väsymystä ja muita siihen liittyviä ongelmia (päänsärky, näön hämärtyminen).

Näe paremmin lähelle ja kauas
Kuvasilmälasit

Kuvasilmälasit

Kuvasilmälasit (ilman reseptiä) – Voit käyttää tämäntyyppisiä laseja myös muotiasusteena. Niiden laseissa ei ole vahvuuksia, mutta voit lisätä niihin esimerkiksi sinisen valon suodattimen.

Kuvasilmälasit


Parannukset laseihin vahvuuksilla

 

Parannukset laseihin vahvuuksilla

Klassiset linssit

Klassiset linssit

Klassiset linssit. Älä anna nimen hämätä – EssilorLuxottican klassiset linssit on valmistettu ensiluokkaisista värittömistä linsseistä, jotka estävät heijastukset sekä ovat naarmuuntumattomia, hydrofobisia (vedenkestäviä) ja tarjoavat kaikkien silmälasiemme tavoin täyden UV-suojan.

Klassiset linssit
Sinistä valoa suodattavissa linsseissä

Sinistä valoa suodattavissa linsseissä

Sinistä valoa suodattavissa linsseissä on erityinen heijastuksia estävä pinnoite, joka estää jopa 35 % digitaalilaitteista tulevasta haitallisesta sinisestä valosta. Näin ne vähentävät silmien väsymistä, niiden punoitusta, päänsärkyä ja uniongelmia. Nämä linssit tarjoavat täyden UV-suojan, ovat vastustuskykyiset naarmuuntumista ja tahroja vastaan ja sopivat kaikenlaisiin aktiviteetteihin sekä jokapäiväiseen käyttöön.

Sinistä valoa suodattavissa linsseissä
Aurinkolasit vahvuuksilla

Aurinkolasit vahvuuksilla

Aurinkolasit vahvuuksilla yhdistävät aurinkolasit ja reseptilasit, joten ne ovat ihanteellinen 2-in-1-ratkaisu. Voit valita klassiset, polarisoidut tai tyylikkäät peililinssit.

- Klassiset aurinkolinssit – EssilorLuxottican luokan 3 sävytetyt linssit, jotka absorboivat 83 % valosta ja suojaavat optimaalisesti säteilyltä aurinkoisina päivinä. Voit valita ne yhdessä kolmesta väristä – vihreä, ruskea tai harmaa.

- Polarisoidut linssit – Paras suoja auringon UV-säteilyä vastaan. eyerim visionin polarisoidut EssilorLuxottican aurinkolinssit tarjoavat maksimaalisen mukavuuden aurinkoisina päivinä, sillä ne estävät heijastukset ja häikäisyn pinnoilta, kuten vedestä, tieltä, lumesta tai kojelaudalta. Ne sopivat erinomaisesti urheiluun, rentoutumiseen veden äärellä tai autoiluun.

- Peililinssit – EssilorLuxottican luokan 3 sävytetyt linssit, jotka absorboivat 83 % valosta ja suojaavat optimaalisesti säteilyltä aurinkoisina päivinä – mutta saat peiliefektin klassisten aurinkolinssien sijaan! Tarjoamme "peililinssejämme" kolmessa värissä: kulta, hopea ja sininen.

Aurinkolasit vahvuuksilla
Itsestään tummuvat linssit

Itsestään tummuvat linssit

Itsestään tummuvat linssit eliminoivat tarpeen vaihtaa silmälasien ja aurinkolasien välillä. Nämä EssilorLuxottican itsestään tummuvat linssit, jotka mukautuvat valon mukaan, ovat värittömät sisätiloissa, mutta tummuvat automaattisesti auringossa. Tummuminen kestää noin 30 sekuntia ja vaalentuminen noin 5 minuuttia. Nämä linssit ovat todella monikäyttöiset – ne tarjoavat myös täyden UV-suojan ja jopa 35 %:n suojan siniseltä valolta.

- Itsestään tummuvat vakiolinssit – Nämä mukautuvat linssit on suunniteltu käytettäväksi koko päivän. Sisällä ne ovat vain kevyesti värilliset (lähes värittömät), mutta ne tummuvat, kun ne altistuvat UV-valolle. Ne suojaavat UV-säteilyltä täysin. Niitä on saatavana 2 värissä: ruskea (lisää kontrastia) ja harmaa (neutraali, tukee aitoa värinäköä).

- Itsestään tummuvat premium-linssit – tummimmat itsestään tummuvat linssimme. Ne ovat optimaaliset ihmisille, jotka viettävät suurimman osan ajastaan ulkona ja samalla auton ratin takana. Nämä linssit pysyvät osittain tummina myös sisätiloissa.

Itsestään tummuvat linssit
 
Linssin paksuus
 

Mikä on ero linssin paksuudessa?

Vakio-aurinkolinssit

Vakio-aurinkolinssit

 
Suositeltu diopterikoko on: +/- 2,00

Sen lisäksi, että linssit estävät UV-säteilyn täysin, ne ovat vastustuskykyisiä naarmuuntumiselle, heijastamattomia ja hydrofobisia. Niiden taitekerroin on 1,5 ja suositeltu suurin diopterikoko on +/- 2,00.

Ohuemmat (kevyemmät) linssit

Ohuemmat (kevyemmät) linssit

 
Suositeltu diopterikoko on: +/- 4,25

Peruslinsseihin verrattuna ne ovat 25 % ohuempia ja kevyempiä. Sen lisäksi, että linssit estävät UV-säteilyn täysin, ne kestävät naarmuja 7 kertaa paremmin ja niissä on heijastamaton ja hydrofobinen kerros. Niiden taitekerroin on 1,60 ja suositeltu suurin diopterikoko on +/- 4,25.

Erittäin kevyet lasit

Erittäin kevyet lasit

 
Suositeltu diopterikoko on: on +/- 4,50 – +/- 6,00

Peruslinsseihin verrattuna ne ovat jopa 40 % ohuempia ja kevyempiä. Sen lisäksi, että linssit estävät UV-säteilyn täysin, ne ovat erittäin vastustuskykyisiä naarmuuntumiselle ja niissä on heijastamaton ja hydrofobinen kerros. Niiden taitekerroin on 1,67 ja suositeltu suurin diopterikoko on +/- 4,50 – +/- 6,00.

 

eyerim vision vai premium-linssit?

Kun ostat mitkä vain linssit meiltä, voit valita vakioversion, jota kutsutaan eyerim visioniksi, tai premium-version, jota kutsutaan Essilor premiumiksi.

eyerim vision -linssit ovat laadukkaat, standardoidut ja edulliset linssimme. Voit luottaa heijastamattomaan kerrokseen ja naarmuja ja likaa estävään karkaistuun pintaan.

Essilor premium -linssit ovat mittatilaustyönä valmistettuja linssejä, jotka sisältävät optisen jätin EssilorLuxottican Crizal®-pintakäsittelyn. Ainutlaatuisten teknologioiden yhdistelmä suojaa linssejäsi niin, että ne ovat heijastamattomia ja estävät naarmuja, vettä ja rasvaa. Mitä ikinä teetkin, linssisi eivät koskaan petä sinua.

 
 

Miksi reseptilinssimme ovat mahtavia?

Meillä voit luottaa siihen, että reseptilinssien laatu on samaa sertifioitua laatua kuin kivijalkaoptikoilla. Miksi linssien hinta vaihtelee niin paljon? Kivijalkaoptikoiden lasien hintaan on sisällytettävä esimerkiksi liiketilojen vuokraamisesta, sähköstä, jakelijoista, useammasta työntekijästä jne. aiheutuvat kustannukset. Ostamme silmälasit suoraan maailmankuuluilta brändeiltä ja teemme yhteistyötä linssien osalta EssilorLuxottican kanssa, joten emme tarvitse välikäsiä, eikä sinun ei tarvitse maksaa mitään ylimääräistä. Pätevä optikkomme hioo sertifioidut vahvuukselliset linssit omassa laboratoriossamme.

 
 
Valitse
Sulje
Valitse