Oakley Flight Deck OO7050-38 PRIZM

Varastossa
30 day returns
Arvioitu toimitusaika: 3 - 8 working days
139,00 €
209,00 €

Koko

Yksi koko
(99 / Standard / Standard )
3 - 8 working days
Välisumma
Original protective packaging and soft cleaning cloth
Free
Grand Total
139,00 €

Prizm Hi Pink Iridium
NIMI
VÄRI
EHDOT
VLT
Prizm Hi Pink Iridium
Vaaleanpunainen
Vaaleanpunainen
Mataliin
46%

Oakley's Prizm Hi Pink Iridium linssit kattavat laajemman joukon väri olosuhteita kuin perus linssit. Prizm Hi Pink Iridium linsseillä on 46% VLT, joka mahdollistaa auringonvalon 46% linssin läpi . Mikäli haluat lisätietoa merkkilinsseistä kuten VLT, niin klikkaa tästätu.

The packaging does not include a spare lens.

SISÄLTYVÄT TEKNOLOGIAT
PRIZM™
Oakleyn oma PRIZM™-linssiteknologia strategisesti suodattaa aallonpituuksia ja parantaa näkymääsi maastossa. PRIZM™-linssit ovat suunniteltu toimintakykyisiksi kaikissa valo-olosuhteissa, joten linssien vaihtoon ei ole tarvetta vaikka olosuhteet muuttuvat.
High Definition Optics®
Oakleyn High Definition Optics ® (HDO) tarjoavat korkea laatuista optista selkäyttä ja iskunkestävyyttä. HDO-linssit ovat optimaaliset turvallisuuden kuin myös suorituskyvyn suhteen täyttäen ammattiurheilijoiden korkeat vaatimukset, jotta heidän näkönsä olisi mitä tarkin ja selvin.
F3 Anti-fog
Oakleyn kehittämä pinnoite ehkäisee sumua haittaamasta turvallisuutta ja suorituskykyä. F3 Anti-fog estää kosteuden muodostumista linsseihin ja täten varmistaa hyvän näkyvyyden.
OTG (Over the glasses)
Sopivien OTG-laskettelulasien löytämine voi olla haastavaa. Oakleyn OTG-teknologia mahdollistaa laskettelulasien sopivuuden suurimman osan linssien kanssa lasien kehyksissä olevien lovien ansioista.
Ridgelock
Oakleyn Ridgelock-teknologian avulla linssien vaihto on nopeaa ja helppoa. Tämän avulla linssit ovat tiiviisti paikoillaan, jotta kosteus ei pääse valtaamaan lasejasi. Sangattomat Ridgelock-linssit ovat esteettiset ja takaavat laajan näkyvyyden huonontamatta suorituskykyä.

ABOUT BRAND

"Ajatus Oakleyn taustalla on tehdä tuotteita, jotka toimivat paremmin ja näyttävät paremmilta kuin mikään muu", Jim Jannard sanoi perustaessaan Oakleyn autotallissaan vuonna 1975. Nykyään Oakley on johtava urheilu- ja lifestyle-merkki maailmanlaajuisesti, ja se on edelleen innovatiivinen edelläkävijä silmälaseissa, joissa suorityskyky on kaiken ytimessä.

Laskettelulasit Flight Deck OO7050-38 PRIZM esittävät Oakley merkin vuosien pituista osaamista rakennuksessa, testaamisessa ja parantelussa yhteistyössä huippu urheilijoiden kanssa. Vauhtiviivaiset kehykset tarjoavat tinkimättömän laajan näkökentän ja se tekee Oakley merkistä yhteensopivan kaikkien suurien kypärien valmistajien kanssa, kuten Bolle, Giro, Anon, K2 ja Smith. Integroidut tuulettimet lasien sisällä tarjoavat sumunestoa vaativimmissakin olosuhteissa.


Osta Oakley Flight Deck OO7050-38 PRIZM eyerimistä heti, niin se toimitetaan kotiovellesi ilman postimaksua alkuperäisine suojakuorineen.

Parametrit

Brändi
Model
Flight Deck OO7050-38 PRIZM
Kehyksen väri
Valkoinen
Linssinväri
Vaaleanpunainen
Kehysmalli
Yksilinssinen
Kehystyyppi
Kehyksetön
Polarisoitu
Ei
Kehysmateriaali
Muovi
Kokoelmat
Naiset, Miehet
Valmistaja runko väri
Matte White
Valmistaja linssi väri
Prizm Hi Pink Iridium

Why eyerim

Ilmainen lähetys
Worry free returns
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu
Sizes
S
M
L
Card extends well beyond the end of your eye
Card ends at the end of the eye
Card does not reach the end of your eye

Get a welcome discount

Don’t miss out on great deals or new arrivals and sign up for eyerim newsletter!

Ostokset osoitteessa eyerim.com
Ilmainen lähetys
Worry free returns
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Pysymällä sivustolla hyväksyt sen.