• Verkkokauppa
  • Tiedot
  • Tili
5 najhorúcejších trendov okuliarov na rok 2024

5 kuuminta silmälasitrendiä vuodelle 2024

Ohittamatonta ekstravaganssia vai tyylikästä minimalismia? Tutustu trendeihin, jotka hallitsevat (muun muassa) silmälasien maailmaa tänä vuonna.

5 najhorúcejších trendov okuliarov na rok 2024
 

"Aurinkolasit ovat kuin luomiväri: ne saavat kaiken näyttämään nuoremmalta ja kauniimmalta."

Karl Lagerfeld
 
Quiet luxury
Quiet luxury
 

Quiet luxury

Laadun, tyylin, minimalismin ja hienovaraisen eleganssin yhdistelmä. Sellaista on Quiet luxury (tai hiljainen luksus), joka muotoilee uudelleen perinteisen luksuksen. Alistu sinäkin siihen ja aseta päähäsi silmälasit, joissa on puhtaat linjat ja hienovaraiset yksityiskohdat. Yhdellä vilkaisulla maailma kuuluu sinulle.

Valitut kappaleet

Inspiroidu!

Mob wife

Mob wife

Quiet luxury -estetiikan täydellinen vastakohta on mob wife -estetiikka (mafiavaimo). Julkkikset nähdään nykyään runsaissa turkistakeissa, rohkeissa meikeissä, kookkaissa kultaisissa asusteissa tai eläinkuvioissa. Jos tämä tyyli sopii sinulle, koristele asu rohkeilla mustilla silmälaseilla, joissa on kultaisia elementtejä, ja näytä itsevarmuutesi täysillä.

 
Mob wife

Valitut kappaleet

Inspiroidu!

 

„Aurinkolasit päässä olen Jack Nicholson. Ilman niitä olen lihava ja kuusikymppinen."

Jack Nicholson
 
Párty vždy a všade
Párty vždy a všade
 

Juhlat aina ja kaikkialla

Tämä trendi tuo energiaa ja elinvoimaa rentoihin asuihin. Miksi mennä juhliin vain silloin tällöin, kun voit pukeutua perinteisen rave-kulttuurin tyyliin aina ja kaikkialla? Leikittele värikkäillä, rohkeilla tai yllättävillä silmälasimalleilla. Todelliset juhlat eivät lopu koskaan!

Valitut kappaleet

Inspiroidu!

Korporátne 90-te roky

Yritys 90-luvulla

Inspiroidu Billie Eilishistä tai Bella Hadidista ja anna periksi 90-luvun lopun trendeille. Paitoja, korsetteja, solmioita ja ylisuuria takkeja? Hienosäädä niitä pienikokoisilla silmälaseilla, joissa on ohuet kehykset, minimalistinen muotoilu ja hienovaraiset värisävyt. Et jää koskaan huomaamatta tässä modernissa retrolookissa!

 
Korporátne 90-te roky

Valitut kappaleet

Inspiroidu!

Udržateľnosť
Udržateľnosť
 

Kestävä kehitys

Ympäristöystävällisyydestä on tulossa yhä tärkeämpää sekä muodissa että silmälasien maailmassa. Osta ensisijaisesti silmälasikehyksiä, jotka on valmistettu kierrätettävistä ja biohajoavista materiaaleista, kuten bioasetaatista. Tekemällä tämän valinnan voit edistää vastuullisempaa suhtautumista muotiin ja ympäristöön.

Valitut kappaleet

Inspiroidu!

Mitkä lasit sinun kannattaa valita? Lue uutisemme!

Aurinkolasit Glasses
Valitse
Valitse
Ostokset osoitteessa eyerim.fi
Ilmainen toimitus alkaen 100,00 €
30:N päivän palautusoikeus
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu