Ostoskassi (0)

Ostoskärryissäsi ei ole tuotteita.
Jos haluat tilata, valitse ensin tuotteita.
  • Verkkokauppa
  • Tiedot
  • Tili
Tietoa meistä

eyerim tarjoaa edullisimmat aurinkolasit ja silmälasit

Olemme eyerim. 2000-luvun optikkoliike.

Kuvittele maailma, jossa sähköpostia ei ole ja kaikki kommunikoidaan paperiviesteillä. Ei ole matkapuhelinta, vaan olet riippuvainen lankapuhelimesta ja puhelinkopista. Ei ole verkkokauppoja, verkkopankkia tai elokuvien ja musiikin suoratoistoa. Lasit elävät edelleen tässä maailmassa tänään.

eyerim team

Miksi meidät luotiin?

eyerim syntyi uskosta, että on aika, että laseja osatavat asiakkaat saavat parhaat mahdolliset tuotteet laadukkailla palveluilla reiluun hintaan.

Viime aikoihin asti muotibrändit perustivat liiketoimintana yksinoikeutettuihin myymälöihin, joita oli vain muutama ja joiden toiminta nosti designer-lasien hintaa.

Reseptilasien myynti tehtiin samalla tavalla kalliimmaksi, sillä tuotannon ja asiakkaan välillä oli usein monia väliportaita.

Olemme eyerim. 2000-luvun optikkoliike.

Haluamme, että modernit palvelut ja teknologiat antavat asiakkaillemme 2000-luvun tasoisen kokemuksen.

Vuodesta 2015 alkaen olemme tehneet erilaisista laseista helpommin saatavia ja edullisempia keskittämällä niiden myynnin asiakkaidemme mukavuuden ympärille. Voimme toimittaa eri brändien laseja, aurinkolaseja, hiihtolaseja ja reseptilaseja yhdessä vaiheessa suoraan valmistajalta asiakkaillemme, kunhan kuriiripalvelu toimittaa sinne.

Olemme luoneet mahdollisuuden kokeilla laseja verkossa kameran kautta. Yritimme siten korvata osan henkilökohtaisesta ostokokemuksesta näytöllä, mikä on yleistä monilla muilla nykypäivän aloilla.

Omat lasimme "by eyerim" -mallistoista valmistetaan samalla korkealla laadulla kuin suuret brändit, mutta tarjoamme niitä paljon edullisempaan hintaan, koska käytämme moderneja ja tehokkaita tuotanto- ja toimitusprosesseja. Teemme tämän saadaksemme laadukkaita laseja mahdollisimman monille ihmisille reiluun hintaan.

Olemme täällä muuttamassa standardeja.

Vaikka olemme verkkokauppa, avasimme oman optikkoliikkeemme. Haluamme tarjota sen kautta kaikki henkilökohtaisen kontaktin positiiviset puolet, mutta se on vain lisäys palveluihimme, jotka perustuvat tehokkuuteen, reiluuteen ja mukavuuteen. Se on paikka, jossa haluamme henkilökohtaisesti näyttää sinulle uuden palvelustandardimme.

Olemme eyerim. 2000-luvun optikkoliike.

Uusimmat blogit

Näytä kaikki
Valitse
Sulje
Valitse