• Verkkokauppa
  • Tiedot
  • Tili

Naisten lasit vahvuuksilla

Ole aina tyylikäs ja valitse laajasta valikoimastamme naisten reseptilaseja. Nykyaikaiset cateye-muotoiset, pyöreät, kulmikkaat ja suositut aviator-lasit sopivat erityyppisille kasvoille. Tee silmälaseistasi asuste jokaiseen päivään.

Miten valita naisten silmälasit

Kun valitset silmälaseja, harkitse kasvotyyppiäsi ja tyyliäsi. Käytkö ulkona useammin urheiluvaatteissa vai kuvaileeko eleganssi paremmin tyyliäsi? Jos olet elegantimpi tyyppi, valitse pehmeämmän muotoiset naisten reseptilasit. Jos pidät trendeistä etkä pelkää kokeilla uutta, etsi eläinkuvioita tai epätavallisia muotoja.

Millaisia silmälaseja tarvitset?

Naisten reseptilasien oikean valinnan tärkein edellytys ei ole vain niiden muoto ja ulkonäkö, vaan myös lääkärin resepti. Tämän ja vahvuuksien perusteella voit tilata reseptilasit verkossa juuri sinulle. Likinäköisillä ihmisillä, jotka eivät näe hyvin kauas, on miinusarvoiset vahvuudet. Kaukonäköisillä ihmisillä, joilla on ongelmia esimerkiksi lukemisen kanssa, on plusarvoiset vahvuudet.

Kiinnitä aina huomiota silmälasien laatuun

On parempi olla ostamatta halpoja ja jo "valmiita" laseja myymälöiden ja huoltoasemien telineistä. On hyvin todennäköistä, että ne eivät sovi yksilöllisiin tarpeisiisi. Vain lääkäri voi esimerkiksi määrittää yksityiskohtaisella tutkimuksella, tarvitsetko eri vahvuudet silmillesi. Näin hän määrää kaksi- tai monitehoiset reseptilasit.

Mistä materiaaleista kehykset on tehty?

Naisten reseptilasien tyylikäs ulkonäkö syntyy linssien lisäksi niiden kehyksistä. Yleisimpiä materiaaleja ovat esimerkiksi muovi, asetaatti ja metalli tai teräs. Kuitenkin alumiini, propionaatti tai titaani, jotka soveltuvat allergikoille, ovat myös suosittuja.
Valitse oikean muotoiset lasit
Pään muodolla on suuri merkitys valittaessa reseptilaseja, jotka ovat myös tyylikäs asuste. Lasien suorakulmaiset muodot soveltuvat esimerkiksi pyöreille kasvoille. Säädä lasien kokoa kasvojen koon mukaan, jotta et peitä kasvoja kokonaan. Jos sinulla on sydämenmuotoiset kasvot, niin sanotut cateye-muotoiset naisten reseptilasit sopivat sinulle parhaiten.

Minkä muotoisia silmälaseja etsit?

Piilota suodatin Näytä suodatin
Suodatin
Lajittele: Suosikkien mukaan  
Suodata
Näytetään: 2965
Näytetään 1 - 48 / 2965
< 1 3 ... 62

Miksi eyerim

Ilmainen toimitus alkaen 130,00 €
60:N päivän palautusoikeus
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu
Löydä kokosi

VINKKI #1: Tarkista nykyisten silmälasiesi koko

  • Katso silmälasien sisäpuolta. Siellä on yleensä numerosarja, joka kuvaa kehysten kokoa ja näyttää suunnilleen tältä: 52 [] 22 145
  • Tiedot kehyksen koosta löytyvät useimmiten sankojen tai nenätukivarren sisäpuolelta
Tarkista nykyisten silmälasiesi koko

VINKKI #2: Käytä maksukorttia

S
M
L
Kortti ulottuu silmän reunan ulkopuolelle
Kortti päättyy silmän reunaan
Kortti ei ulotu silmän reunaan

Silmälasien kehysten mitat

Koko

Hyödynnä tervetuliaistarjous

Mahtavia tarjouksia ja uusia tuotteita! Käytä ne hyödyksesi ja tilaa eyerim-uutiskirje!

Valitse
Ostokset osoitteessa eyerim.fi
Ilmainen toimitus alkaen 130,00 €
60:N päivän palautusoikeus
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu
Jaa