Silmälaseja valitessa on mietittävä muutakin kuin esteettisyyttä ja tyyliä. Oikeat linssit määrittävät silmiesi mukavuuden, niiden suojan sekä lasiesi yleisen kestävyyden. Siksi tuomme markkinoille uuden tuotteen reseptilasien alalla!

 

Linssityypit eyerimillä:

Yli 500 000 asiakasta on jo nähnyt paremmin ensiluokkaiset linssit sisältävien reseptilasiemme ansiosta, jotka sisältävät huippuluokan linssit. Linssit on valmistettu yhteistyössä EssilorLuxottican – yhden Euroopan johtavista reseptilinssien valmistajista – kanssa. Verkkosivustoltamme löydät useita eri tyyppisiä reseptilaseja, kuten seuraavat:
 

  • Kirkkaat linssit – Korkealaatuiset läpinäkyvät linssit, jotka sopivat päivittäiseen käyttöön.

  • Sinisen valon suodattimella varustetut linssit – Linssit, joissa on hienovarainen kuparinen sävyi, estävät digitaalisten laitteiden mahdollisesti haitallisen sinisen valon. Ne vähentävät silmien väsymystä, punoitusta, päänsärkyä ja unihäiriöitä.

  • Reseptiaurinkolasit – Käytännöllinen apuväline jokaiselle, joka tarvitsee sekä aurinkolaseja että reseptilaseja. Valitessasi reseptiaurinkolaseja voit myös valita kolmesta pinnoitteesta: klassiset aurinkolasit, polarisoidut linssit tai peililinssit. Näin saat paitsi tyylikkäät, mutta myös toimivat lasit.

  • Itse tummentuvat (fotokromaattiset) linssit – Erityisesti säädetyt linssit, jotka tummenevat suorassa auringonvalossa, minkä ansiosta ne ovat käytännölliset aurinkolasit. Toisaalta ne pysyvät lähes täysin läpinäkyvinä sisätiloissa. Ne suojaavat paitsi UV-säteilyltä, mutta myös digitaalisten laitteiden siniseltä valolta.


Meillä on hyviä uutisia: Voit nyt saada kaikki nämä linssit kahdessa versiossa (molemmat tehty yhteistyössä EssilorLuxottican kanssa) – eyerim vision -vakiolinsseillä ja Essilor premium -linsseillä. Mikä on niiden välinen ero?

 

eyerim vision vai Essilor premium?

Ensinnäkin on syytä huomauttaa, että eyerim vision -linssit ovat korkealaatuisia, standardoituja ja edullisia linssejä, jotka ovat kestäviä naarmuja ja likaa vastaan. Essilor premium -linssit ovat räätälöityjä laseja, jotka tarjoavat huippuluokan suojan heijastuksia vastaan, veden ja rasvan kestävyyden globaalin optisen jätin EssilorLuxottican Crizal® -pintankäsittelyn ansiosta.
 

eyerim vision Essilor premium
Hieman jäännösväriä Ei jäännösväriä
UV-säteilyn vähentäminen linssin etupuolelta Nykyaikaisin vahvistettu pintakerroksen rakenne linssin molemmin puolin
 

Sinisen valon suodattimella varustettujen linssien osalta eyerim vision -versio tarjoaa suojan sini-violettisäteilyä vastaan, mutta linsseissä on hieman näkyvä kuparinen sävy. Essilor premium taas takaa jopa kolminkertaisen suojan ja selektiivisen UV- ja sini-violettivalon suodatuksen. Ne eliminoivat heijastukset ja niiden linsseissä on linssien optimoidun kirkkauden ansiosta vain minimaalinen sävy.

 

eyerim vision Essilor premium
Suojaa digitaalisten näyttöjen ja keinovalaistuksen sini-violettisäteilyä vastaan 3 kertaa korkeampi suojaus ja valikoiva UV-valon ja sini-violettivalon suodatus
Hieman kuparinsävyinen lasi Optimoitu linssin kirkkaus (vähäinen jäännösväri)
Korkea silmien mukavuus ja silmien väsymisen ehkäisy Korkea silmien mukavuus ja silmien väsymisen ehkäisy
  Häikäisyn poistaminen
 



Valitessasi eyerim vision -version reseptiaurinkolaseista voit valita saatavilla olevista pintakäsittelyistä ja väreistä ja saada paitsi tyylikkäät, mutta myös ennen kaikkea toimivat lasit. Essilor premiumilla voit odottaa premium-viimeistelyä vakioheijastukseneston ja -UV-suojan lisäksi ja se antaa sinun nähdä värit syvemmin ja paremmin. Nämä huipputekniikan reseptiaurinkolasit on suunniteltu vastaamaan yksilöllistä reseptiäsi ja ne antavat sinulle täydellisen näkymän myös kaikkein kirkkaimmissa valaistusolosuhteissa.


Aurinkolasit vahvuuksilla – klassiset

eyerim vision Essilor premium
Optimaalinen suoja UV-säteilyä vastaan Maksimaalinen suoja UV-säteilyä vastaan
UV-säteilyn vähentäminen linssin etupuolelta Erinomainen UV-säteilyn vähentäminen linssin molemmin puolin
  UV-suojakerroin E-SPF 50+
  Parempi naarmuuntumisen esto
 

Aurinkolasit vahvuuksilla – polarisoidut

 
eyerim vision Essilor premium
Estää auringon säteet ja poistaa häikäisyn Auringonvalon maksimaalinen estäminen ja häikäisyn poistaminen
Sopii ajamiseen ja kaikkiin ulkoilma-aktiviteetteihin Sopii ajamiseen ja kaikkiin ulkoilma-aktiviteetteihin
Optimaalinen näkökyky Maksimaalinen näkökyky
Korostaa luonnollisia värejä ja parantaa kontrasteja Täydellinen värien ja syvimpien kontrastien näkyvyys
  Paras suojaus ja naarmujen esto
  Kaksipuolinen suoja häikäisyä ja UV-säteilyä vastaan
  UV-suojakerroin E-SPF 50+



Aurinkolasit vahvuuksilla – peili

eyerim vision Essilor premium
Linssien etupinnan peilikäsittely Linssien etupinnan peilikäsittely
Linssien takapinnalla on heijastuksia estävä käsittely, jolla on vihreä jäännösväri Heijastuksia estävä käsittely linssien takapinnalla
Optimaalinen suoja UV-säteilyä vastaan Maksimaalinen suoja UV-säteilyä vastaan
  Vahva naarmujen, lian ja sormenjälkien esto
 

Valitessasi itse tummentuvat (fotokromaattiset) linssit eyerim vision -versio tarjoaa sinulle nopean mukautumisen valoon minimaalisella jäljellä olevalla sävytyksellä linsseissä ja hyvän suojan UV- ja sinistä valoa vastaan. Essilor premium -linssit älykkäällä Transitions Xtractive® -teknologialla ovat markkinoiden tummimmat fotokromaattiset linssit tähän mennessä. Tämän teknologian avulla linssien tummumisen ja kirkastumisen väliset siirtymät ovat nopeimmat. Sisätiloissa niissä on pehmeä sävy ja ne tarjoavat korkeimman suojan UV- ja sinistä valoa vastaan.

 

eyerim vision Essilor premium
Sopii jokapäiväiseen ja koko päivän käyttöön Sopii valoherkille ihmisille ja käytettäväksi erittäin kirkkaissa olosuhteissa
Reagoi erinomaisesti suoraan ja epäsuoraan valoon Tummimmat linssit sopivat myös kuljettajille
Nopea mukautuminen ja värin voimakkuuden muutos 35 % nopeampi mukautuminen ja värin voimakkuuden muutos
Ei juuri lainkaan väriä sisäpuolella Hellävarainen suojaväri sisäpuolella
Suojaa UV-valoa ja sinistä valoa vastaan Erittäin tummat myös korkeissa lämpötiloissa
  Korkein suoja UV-valoa ja sinistä valoa vastaan
 
 

Valitessasi reseptilaseja on tärkeää ottaa huomioon paitsi hinta, mutta myös ennen kaikkea linssien tarjoama laatu ja tekniikka. Kun voit valita vakio- ja premium-versioiden välillä, voit olla varma, että löydät parhaan vaihtoehdon silmillesi.