• Verkkokauppa
  • Tiedot
  • Tili

Dolce & gabbana -reseptilasit

Valitse valikoimastamme Dolce & Gabbanan reseptilaseja. Mallistosta löydät tyylikkäitä ja ajattomia kehyksiä, mutta myös trendikkäitä malleja rohkeammille. Kaikenikäiset naiset ja miehet nauttivat siitä. Voit valita kevyestä mutta kestävästä muovista tai metallista valmistetut reseptilasit.

Miksi valita Dolce & Gabbana -reseptilasit?

Dolce & Gabbana on yksi tunnetuimmista muotisuunnittelijoista. Domenico Dolce ja Stefano Gabbana tapasivat työskennellessään apulaissuunnittelijoina Armanin studiossa Milanossa. He loivat ensimmäisen mallistonsa vuonna 1985. He aloittivat naisten neuleista ja alusvaatteista. Myöhemmin lisättiin mallisto katumuotia ja malleja lapsille. He eivät kuitenkaan tyytyneet vain vaatteisiin. He myös uskaltautuivat asusteisiin ja hajuvesiin.

Dolce & Gabbana -reseptilaseilla saat ikoniset lasit, joka kestävät vuosia. Heidän mallistonsa on ajaton ja ylellinen. Sovita niitä verkkokamerasi kautta selvittääksesi, mikä muoto sopii parhaiten kasvoillesi.

Älä kitsastele reseptilaseista

Reseptilaseista ei kannata säästää. Muista, että käytät niitä joka päivä, joten on tärkeää, että ne ovat mahdollisimman mukavat. Mikään ei ole pahempaa kuin se, että lasit painavat nenään tai korvien taakse. Kun valitset, ota huomioon materiaali, josta ne on valmistettu. Huonolaatuinen muovi tai metalli ei kestä kauan ja voi rikkoontua tai naarmuuntua helposti.

Älä myöskään osta silmälaseja ilman reseptiä. Vaikka lasit tavallisissa myymälöissä maksavat vähemmän, ne voivat vahingoittaa näköäsi vielä enemmän. Oikeita vahvuuksia ei voida määrittää ilman ammattimaista mittausta.

Minkä muotoisia silmälaseja etsit?

Piilota suodatin Näytä suodatin
Suodatin
Lajittele: Suosikkien mukaan  
Suodata
Näytetään: 56 Käytä suodatinta vaatimustesi tarkentamiseksi
Näytetään 1 - 48 / 56
< 1

Miksi eyerim

Ilmainen toimitus alkaen 130,00 €
Worry free returns
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu
Löydä kokosi

VINKKI #1: Tarkista nykyisten silmälasiesi koko

  • Katso silmälasien sisäpuolta. Siellä on yleensä numerosarja, joka kuvaa kehysten kokoa ja näyttää suunnilleen tältä: 52 [] 22 145
  • Tiedot kehyksen koosta löytyvät useimmiten sankojen tai nenätukivarren sisäpuolelta
Tarkista nykyisten silmälasiesi koko

VINKKI #2: Käytä maksukorttia

S
M
L
Kortti ulottuu silmän reunan ulkopuolelle
Kortti päättyy silmän reunaan
Kortti ei ulotu silmän reunaan

Silmälasien kehysten mitat

Koko

Hyödynnä tervetuliaistarjous

Mahtavia tarjouksia ja uusia tuotteita! Käytä ne hyödyksesi ja tilaa eyerim-uutiskirje!

Valitse
Ostokset osoitteessa eyerim.fi
Ilmainen toimitus alkaen 130,00 €
Worry free returns
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu
Jaa