Emporio armani -reseptilasit

Hemmottele itseäsi tyylikkäillä Emporio Armani -reseptilaseilla. Tarjouksesta löydät malleja, jotka on suunniteltu naisille ja miehille. Voit valita useista kehysmuodoista klassisesta suorakulmaisesta ikoniseen cateye-muotoon. Voit myös valita rungon materiaalin – metallin, muovin tai asetaatin. Tämä tyyppi on hypoallergeeninen ja lisäksi erittäin luja ja kestävä. Sovita niitä mukavasti kotonasi käyttämällä verkkokameraa. Löydä täydelliset silmälasit kasvotyyppiisi.

Miksi valita Emporio Armani -reseptilasit?

Emporio Armani -brändi aloitti historiansa kirjoittamisen vuonna 1975. Ikoninen logo kotkalla luotiin vahingossa. Brändin perustaja paljasti itse, että hän piirsi sen kiireessä miettimättä sitä juurikaan. Spontaanisti keksitystä logosta on tullut brändin vahva symboli, jonka ansiosta se tunnetaan kaikkialla maailmassa. Hieman myöhemmin he alkoivat myös valmistaa ylellisiä asusteita miehille ja naisille. Viimeistele ilmeesi Emporio Armani -laseilla.

Meillä voit valita useista linssivaihtoehdoista. Jos tarvitset linssejä, joilla näet selvemmin, valitse heijastamattomat linssit. Ne sopivat myös ajamiseen, koska ne estävät esimerkiksi märältä tieltä heijastuvan valon. Voit myös valita suojalasit sinistä valoa vastaan matkapuhelimen tai tietokoneen näytöltä. Tarjous sisältää myös moniteholinssit, jotka korjaavat presbyopiaa.

Mihin kannattaa kiinnittää huomiota, kun valitsee silmälaseja?

Virtuaalisen sovituksen ansiosta voit sovittaa kehyksiä myös verkkokameralla. Jokaisesta mallista löydät myös tietoa siitä, millaisille kasvoille se sopii. Niin ei käy niin, että silmälasisi eivät sovi. Valitse linssit aina silmälääkäriltä saamasi reseptin mukaisesti. Niitä ei kannata ostaa supermarketeista tai apteekista. Näissä on samat vahvuudet molemmissa silmissä, mikä voi pahentaa näköäsi entisestään.

Minkä muotoisia silmälaseja etsit?

Piilota suodatin Näytä suodatin
Suodatin
Lajittele: Suosikkien mukaan  
Suodata

Valittu suodatin

Sukupuoli
Hinta
Näytä vain
Merkki
Kasvojen muoto
Kehysmalli
Kehyksen väri
Koko
Lasieni mittojen mukaan

Näytämme sinulle lasit, joiden enimmäispoikkeama on 2 mm määritetyistä mitoista. Tällä tavoin on paljon pienempi riski, että silmälasit eivät sovi.

Linssi

Linssi

Silta

Silta

Sanka

Sanka
Löydä kokosi
Polarisoitu
Linssinväri
Reseptivaihtoehdot
Kehysmateriaali
Kehystyyppi
Ominaisuudet
Merkki
Vahvista ja katso
Näytetään 1 - 48 / 119
< 1 3

Miksi eyerim

Ilmainen toimitus alkaen 130,00 €
Worry free returns
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu
Löydä kokosi

VINKKI #1: Tarkista nykyisten silmälasiesi koko

  • Katso silmälasien sisäpuolta. Siellä on yleensä numerosarja, joka kuvaa kehysten kokoa ja näyttää suunnilleen tältä: 52 [] 22 145
  • Tiedot kehyksen koosta löytyvät useimmiten sankojen tai nenätukivarren sisäpuolelta
Tarkista nykyisten silmälasiesi koko

VINKKI #2: Käytä maksukorttia

S
M
L
Kortti ulottuu silmän reunan ulkopuolelle
Kortti päättyy silmän reunaan
Kortti ei ulotu silmän reunaan

Silmälasien kehysten mitat

Koko
Ladataan...
Ostokset osoitteessa eyerim.fi
Ilmainen toimitus alkaen 130,00 €
Worry free returns
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu
Jaa