• Verkkokauppa
  • Tiedot
  • Tili

Guess-reseptilasit

Valitse tyylikkäistä GUESS-reseptilaseista. Niiden ajaton muotoilu täydentää täydellisesti lopullista ulkoasua. Tarjonnastamme löydät ainutlaatuisia tuotteita edulliseen hintaan. Voit valita erityyppisistä kehyksistä kaikille kasvotyypeille. Metallirungot takaavat silmälasien poikkeuksellisen lujuuden ja kestävyyden. Muovit sopivat herkälle iholle. Sovita niitä mukavasti kotonasi käyttämällä verkkokameraasi.

Miksi sinun pitäisi ostaa GUESS-reseptilasit?

Jos haluat silmälasien kestävän mahdollisimman pitkään, investoi laadukkaaseen kehykseen. GUESS-brändin tavoitteena on tuottaa ensiluokkaisia laseja, joissa on trendikäs muotoilu. Ne ovat loistava portti ylelliseen muotibrändien maailmaan, mutta edulliseen hintaan. Useimmat kehykset on suunniteltu sopimaan sekä naisille että miehille. Tarjonta sisältää myös silmälasit pienille.

Osta silmälasit vain reseptin mukaan

Vaikka ensisilmäyksellä saattaa tuntua edulliselta ostaa valmiita laseja, sitä ei kannata tehdä. Mene ensinnäkin ehdottomasti silmälääkärille, joka mittaa näkökykysi ammattimaisesti. Usein käy niin, että vahvuudet ovat erilaisia eri silmissä. Silmientarkastuksessa voidaan havaita myös muita silmäsairauksia, joiden korjaamiseen tarvitaan erityisiä linssejä. Myymälän laseissa on kuitenkin samat vahvuudet molemmissa silmissä. Tämä voi vahingoittaa näköäsi vielä enemmän.

Mitä silmälaseja voit valita?

Meillä on monia linssejä, joista valita. Tavallisten linssien lisäksi voit myös löytää itsestään tummuvat linssit tai linssit sinisellä valosuodattimella. Näin voidaan vähentää mobiili-, tietokone- tai televisioruutujen tuottamaa sinistä valoa. On myös monitehoisia linssejä, jotka korjaavat presbyopiaa.

Minkä muotoisia silmälaseja etsit?

Piilota suodatin Näytä suodatin
Suodatin
Lajittele: Suosikkien mukaan  
Suodata
Näytetään: 164 Käytä suodatinta vaatimustesi tarkentamiseksi
Näytetään 1 - 48 / 164
< 1 3 4

Miksi eyerim

Ilmainen toimitus alkaen 130,00 €
Worry free returns
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu
Löydä kokosi

VINKKI #1: Tarkista nykyisten silmälasiesi koko

  • Katso silmälasien sisäpuolta. Siellä on yleensä numerosarja, joka kuvaa kehysten kokoa ja näyttää suunnilleen tältä: 52 [] 22 145
  • Tiedot kehyksen koosta löytyvät useimmiten sankojen tai nenätukivarren sisäpuolelta
Tarkista nykyisten silmälasiesi koko

VINKKI #2: Käytä maksukorttia

S
M
L
Kortti ulottuu silmän reunan ulkopuolelle
Kortti päättyy silmän reunaan
Kortti ei ulotu silmän reunaan

Silmälasien kehysten mitat

Koko

Hyödynnä tervetuliaistarjous

Mahtavia tarjouksia ja uusia tuotteita! Käytä ne hyödyksesi ja tilaa eyerim-uutiskirje!

Valitse
Ostokset osoitteessa eyerim.fi
Ilmainen toimitus alkaen 130,00 €
Worry free returns
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu
Jaa