• Verkkokauppa
  • Tiedot
  • Tili

Tommy hilfiger -reseptilasit

Hemmottele itseäsi Tommy Hilfigerin tyylikkäillä reseptilaseilla. Tarjouksestamme löydät silmälasit kaikille – miehille, naisille ja lapsille. Tavoittele laadun ja modernin ilmeen yhdistelmää. Valitse erilaisista teräs-, muovi- tai metallikehyksistä. Tarjoamme myös hypoallergeenisia asetaattimalleja. Tästä materiaalista valmistetut lasit ovat erittäin kevyitä, kestäviä ja valmistettu useissa väreissä.

Valitse maailmankuulu design-brändi

Suunnittelija Tommy Hilfiger perusti yhden suosituimmista ja johtavista muotimerkeistä vuonna 1985. Sittemmin hänen työnsä on tuonut hänelle monia palkintoja ja menestystä. Tommy Hilfiger -lasit ovat pitkäaikaisen laadun symboli. Kuten hän itse kuvailee, hänen työtään ohjaa optimistinen visio ja yksilöllisyyden juhliminen. Sovita yhtä hänen malleistaan kätevästi verkkokameran kautta.

Miten valita oikeat silmälasit?

Kaikki tarjoamamme reseptilasit ovat heijastamattomia ja suojaavat siniseltä valolta. Sinistä valoa on melkein kaikkialla. Sitä tuottavat kuitenkin useimmiten laitteiden, kuten matkapuhelinten ja televisioiden, näytöt, jotka häiritsevät unta.

Siniseltä valolta suojauksen lisäksi mieti oikeaa kokoa valittaessa. Suurin osa Tommy Hilfiger -reseptilaseista valikoimassamme ovat yleiskokoisia. Saatavilla on myös L-, M- tai S-kokoja.

Jotta reseptilasit sopivat aina sinulle, valitse kasvotyyppisi suodattimesta. Kasvosi voimat olla sydämen, soikeaa, pyöreän tai neliön muotoiset. Ennen kuin ostat, käy silmälääkärissä ja valitse lasit saamasi reseptin mukaan. Muussa tapauksessa voit pahentaa näköäsi entisestään.

Minkä muotoisia silmälaseja etsit?

Piilota suodatin Näytä suodatin
Suodatin
Lajittele: Suosikkien mukaan  
Suodata
Näytetään: 140 Käytä suodatinta vaatimustesi tarkentamiseksi
Näytetään 1 - 48 / 140
< 1 3

Miksi eyerim

Ilmainen toimitus alkaen 130,00 €
Worry free returns
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu
Löydä kokosi

VINKKI #1: Tarkista nykyisten silmälasiesi koko

  • Katso silmälasien sisäpuolta. Siellä on yleensä numerosarja, joka kuvaa kehysten kokoa ja näyttää suunnilleen tältä: 52 [] 22 145
  • Tiedot kehyksen koosta löytyvät useimmiten sankojen tai nenätukivarren sisäpuolelta
Tarkista nykyisten silmälasiesi koko

VINKKI #2: Käytä maksukorttia

S
M
L
Kortti ulottuu silmän reunan ulkopuolelle
Kortti päättyy silmän reunaan
Kortti ei ulotu silmän reunaan

Silmälasien kehysten mitat

Koko

Hyödynnä tervetuliaistarjous

Mahtavia tarjouksia ja uusia tuotteita! Käytä ne hyödyksesi ja tilaa eyerim-uutiskirje!

Valitse
Ostokset osoitteessa eyerim.fi
Ilmainen toimitus alkaen 130,00 €
Worry free returns
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu
Jaa