• Verkkokauppa
  • Tiedot
  • Tili

TH1815 tommy Hilfiger -reseptilasit

Hemmottele itseäsi Tommy Hilfigerin tyylikkäillä reseptilaseilla. Tarjouksestamme löydät silmälasit kaikille – miehille, naisille ja lapsille. Tavoittele laadun ja modernin ilmeen yhdistelmää. Valitse erilaisista teräs-, muovi- tai metallikehyksistä. Tarjoamme myös hypoallergeenisia asetaattimalleja. Tästä materiaalista valmistetut lasit ovat erittäin kevyitä, kestäviä ja valmistettu useissa väreissä.

Valitse maailmankuulu design-brändi

Suunnittelija Tommy Hilfiger perusti yhden suosituimmista ja johtavista muotimerkeistä vuonna 1985. Sittemmin hänen työnsä on tuonut hänelle monia palkintoja ja menestystä. Tommy Hilfiger -lasit ovat pitkäaikaisen laadun symboli. Kuten hän itse kuvailee, hänen työtään ohjaa optimistinen visio ja yksilöllisyyden juhliminen. Sovita yhtä hänen malleistaan kätevästi verkkokameran kautta.

Miten valita oikeat silmälasit?

Kaikki tarjoamamme reseptilasit ovat heijastamattomia ja suojaavat siniseltä valolta. Sinistä valoa on melkein kaikkialla. Sitä tuottavat kuitenkin useimmiten laitteiden, kuten matkapuhelinten ja televisioiden, näytöt, jotka häiritsevät unta.

Siniseltä valolta suojauksen lisäksi mieti oikeaa kokoa valittaessa. Suurin osa Tommy Hilfiger -reseptilaseista valikoimassamme ovat yleiskokoisia. Saatavilla on myös L-, M- tai S-kokoja.

Jotta reseptilasit sopivat aina sinulle, valitse kasvotyyppisi suodattimesta. Kasvosi voimat olla sydämen, soikeaa, pyöreän tai neliön muotoiset. Ennen kuin ostat, käy silmälääkärissä ja valitse lasit saamasi reseptin mukaan. Muussa tapauksessa voit pahentaa näköäsi entisestään.

Minkä muotoisia silmälaseja etsit?

Piilota suodatin Näytä suodatin
Suodatin
Suosikkien mukaan  
Suodata
Näytetään: 1
We also return money for lenses!
For your first purchase of dioptric glasses with eyerim vision lenses, we'll give you a full refund when you return them within 30 days. Read more about the refund policy.
Trend

Tommy Hilfiger TH1815 PJP

Varastossa
127,00 €
101,60 € koodilla SEE20  Kopioitu!
Näytetään 1 - 1 / 1
Löydä kokosi

VINKKI #1: Tarkista nykyisten silmälasiesi koko

  • Katso silmälasien sisäpuolta. Siellä on yleensä numerosarja, joka kuvaa kehysten kokoa ja näyttää suunnilleen tältä: 52 [] 22 145
  • Tiedot kehyksen koosta löytyvät useimmiten sankojen tai nenätukivarren sisäpuolelta
Tarkista nykyisten silmälasiesi koko

VINKKI #2: Käytä maksukorttia

S
M
L
Kortti ulottuu silmän reunan ulkopuolelle
Kortti päättyy silmän reunaan
Kortti ei ulotu silmän reunaan

Silmälasien kehysten mitat

Silmälasien kehysten mitat
Valitse
Valitse
Ostokset osoitteessa eyerim.fi
Ilmainen toimitus alkaen 100,00 €
30:N päivän palautusoikeus
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu