• Verkkokauppa
  • Tiedot
  • Tili

Reseptilasit | sininen

Siniset reseptilasit eivät ole vain näönkorjauksen apuväline, vaan myös muotiasuste. Niiden avulla voit piristää kaikkia asujasi. Kun valitset laseja, harkitse kehyksen kokoa ja muotoa vahvuuksien lisäksi. Ajattelemme kaikenlaisia kasvoja, joten tarjonnassamme on malleja neliskulmaisille, sydämenmuotoisille, soikeille ja pyöreille kasvoille. Mieti myös kehyksen materiaalia. Meillä voit valita teräs-, titaani-, metalli- tai alumiinikehyksistä. Niille, joilla on herkempi iho, suosittelemme esimerkiksi muovikehyksiä.

Miten valita silmälasit oikein?

Osta aina silmälaseja vain silmälääkärin määräyksestä. Emme suosittele, että ostat niitä apteekista. Silmäsi vaativat usein eri vahvuudet. Supermarketin tai apteekin laseissa on kuitenkin samat vahvuudet molemmissa silmissä. Lisäksi sinulla voi olla jokin muu näkövika, jonka vuoksi tarvitset erityisen pinnoitteen linsseihin.

Sovita niitä mukavasti kotonasi verkkosivustomme kautta. Sinun ei tarvitse pelätä, että ne eivät sovi kasvoihisi. Sovituksen avulla voit helposti kuvitella, miltä näytät ne päällä. Valitse laadukkaista laseista edulliseen hintaan. Lisäksi laatukehykset kestävät pidempään, joten tämä investointi maksaa itsensä takaisin ajan myötä.

Mitä lasien mukautuksia voit valita?

Tarjonnastamme löydät laajan valikoiman linssien mukautusvaihtoehtoja. Voit valita suojauksen sinistä valoa vastaan, joka suojaa sinua säteilyltä näytöiltä. Voit myös valita heijastamattomat ja itsestään tummuvat linssit. Niiden suuri etu on, että ne suojaavat silmiä haitalliselta UV-säteilyltä. Heijastamattomat linssit suojaavat heijastuneelta auringonvalolta, parantavat näkyvyyttä ja vähentävät silmien rasitusta.

Löydät meiltä myös klassisia yksitehoisia linssejä, jotka on tarkoitettu joko kauko- tai lähinäköön. Voit valita myös moniteholasit, jotka auttavat näkemään useita etäisyyksiä kerralla.

Minkä muotoisia silmälaseja etsit?

Piilota suodatin Näytä suodatin
Suodatin
Lajittele: Suosikkien mukaan  
Suodata
Näytetään: 323 Käytä suodatinta vaatimustesi tarkentamiseksi
Näytetään 1 - 48 / 323
< 1 3 ... 7

Miksi eyerim

Ilmainen toimitus alkaen 130,00 €
Worry free returns
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu
Löydä kokosi

VINKKI #1: Tarkista nykyisten silmälasiesi koko

  • Katso silmälasien sisäpuolta. Siellä on yleensä numerosarja, joka kuvaa kehysten kokoa ja näyttää suunnilleen tältä: 52 [] 22 145
  • Tiedot kehyksen koosta löytyvät useimmiten sankojen tai nenätukivarren sisäpuolelta
Tarkista nykyisten silmälasiesi koko

VINKKI #2: Käytä maksukorttia

S
M
L
Kortti ulottuu silmän reunan ulkopuolelle
Kortti päättyy silmän reunaan
Kortti ei ulotu silmän reunaan

Silmälasien kehysten mitat

Koko

Hyödynnä tervetuliaistarjous

Mahtavia tarjouksia ja uusia tuotteita! Käytä ne hyödyksesi ja tilaa eyerim-uutiskirje!

Valitse
Ostokset osoitteessa eyerim.fi
Ilmainen toimitus alkaen 130,00 €
Worry free returns
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu
Jaa