• Verkkokauppa
  • Tiedot
  • Tili

Reseptilasit

Valitse laajasta ruskeiden reseptilasien valikoimastamme ja ole aina tyylikäs. Löydät modernit kehykset eri muodoissa, kuten cateye, soikea ja neliö sekä suosittu aviator. Erityisen virtuaalisen sovitustoiminnon ansiosta sinun ei myöskään tarvitse huolehtia siitä, että silmälasit eivät sovi sinulle.

Miten valita silmälasit oikein?

Ota aina huomioon kasvotyyppisi, kun valitset silmälaseja. Kaikki kehykset eivät erotu kaikista kasvojen muodoista. Täältä löydät lasit kaikenlaisille kasvoille: malleja neliskulmaisille, sydämenmuotoisille, soikeille ja pyöreille kasvoille. Mieti myös omaa tyyliäsi. Jos olet yksi niistä ihmisistä, jotka eivät pelkää kokeilla uutta, valitse ei-perinteiset reseptilasit. Kuvaako eleganssi sinua paremmin? Tarjouksestamme löydät myös monia hienompia kappaleita.

Toinen edellytys reseptilasien oikealle valinnalle on lääkärin resepti. Älä luota vanhaan reseptiin. . Näkö ja diopterien koko muuttuvat ajan myötä, joten käy säännöllisesti ennaltaehkäisevissä tarkastuksissa ja mittaa näkösi vähintään kerran vuodessa.

Kiinnitä huomiota silmälasien laatuun

Älä pelkää investoida laatuun. Vaikka ne saattavat ensi silmäyksellä tuntua kalliimmilta, ensiluokkaisten materiaalien ansiosta ne kestävät paljon kauemmin. Älä osta halpoja ja valmiita silmälaseja kaupoista. Molemmissa linsseissä on samat vahvuudet, jotka eivät usein sovi näkösi.

Tarjouksemme sisältää ensiluokkaiset titaani-, teräs-, metalli- tai asetaattikehykset. Näiden lisäksi tarjoamme myös muovisia kehyksiä, jotka sopivat erityisesti metallille allergisille.

Minkä muotoisia silmälaseja etsit?

Piilota suodatin Näytä suodatin
Suodatin
Lajittele: Suosikkien mukaan  
Suodata
Näytetään: 421
We also return money for lenses!
For your first purchase of dioptric glasses with eyerim vision lenses, we'll give you a full refund when you return them within 30 days. Read more about the refund policy.
Näytetään 1 - 48 / 421
< 1 3 ... 9

Miksi eyerim

Ilmainen toimitus alkaen 100,00 €
30:N päivän palautusoikeus
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu
Löydä kokosi

VINKKI #1: Tarkista nykyisten silmälasiesi koko

  • Katso silmälasien sisäpuolta. Siellä on yleensä numerosarja, joka kuvaa kehysten kokoa ja näyttää suunnilleen tältä: 52 [] 22 145
  • Tiedot kehyksen koosta löytyvät useimmiten sankojen tai nenätukivarren sisäpuolelta
Tarkista nykyisten silmälasiesi koko

VINKKI #2: Käytä maksukorttia

S
M
L
Kortti ulottuu silmän reunan ulkopuolelle
Kortti päättyy silmän reunaan
Kortti ei ulotu silmän reunaan

Silmälasien kehysten mitat

Silmälasien kehysten mitat

Hyödynnä tervetuliaistarjous

Mahtavia tarjouksia ja uusia tuotteita! Käytä ne hyödyksesi ja tilaa eyerim-uutiskirje!

Valitse
Valitse
Ostokset osoitteessa eyerim.fi
Ilmainen toimitus alkaen 100,00 €
30:N päivän palautusoikeus
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu
Jaa