Reseptilasit | harmaa

Löydä ainutlaatuinen reseptilasimalli harmaalla kehyksellä ja viimeistele lookkisi. Voit valita klassisten mallien lisäksi myös rohkeista laseista. Tarjoamme silmälaseja maailmankuuluilta muotisuunnittelijoilta ja brändeiltä. Virtuaalisen sovituksen avulla voit myös sovita niitä mukavasti kotonasi.

Reseptilasit ovat päivittäinen apuvälineesi, joten älä aliarvioi niiden oikean valinnan tärkeyttä. Pikemminkin kannattaa valita laadukkaampia kappaleita, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten titaanista tai teräksestä. Titaanirungolla varustetut lasit sopivat myös ihmisille, jotka ovat allergisia muille metallimateriaaleille.

Älä kitsastele reseptilaseissa

Vaikka alkuinvestointi saattaa tuntua korkealta, se maksaa itsensä takaisin pitkäaikaisen käytön muodossa. Vältä halpoja silmälaseja myymälöistä. Ne ovat usein huonolaatuisia ja vahingoittuvat nopeasti. Niissä on myös sama linssikoko, joka ei sovi useimmille ihmisille. Usein käy niin, että silmissä on eri vahvuudet. Valitse siis aina silmälasit vain silmälääkärin ohjeiden mukaan.

Valitse oikea kehyksen muoto

Edistyksellisen virtuaalisen sovituksemme ansiosta voit sovittaa lähes kaikkia laseja mukavasti kotonasi. Selvitä ensin kasvotyyppisi, koska kaikki kehysmuodot eivät sovi kaikille tyypeille. Kasvot ovat neliönmuotoiset, pyöreät, soikeat tai sydämenmuotoiset.

Mitä linssien parannuksia voit valita?

Tarjonnastamme löydät klassisten linssien lisäksi myös heijastamattomia, itsestään tummuvia tai siniseltä valolta suojaavia suodattimia parannuksina. Heijastamattomat linssit vähentävät häikäisyä ja parantavat näkyvyyttä yöllä ajettaessa. Sinisen valon suodattimella varustetut lasit puolestaan suojaavat näköäsi elektronisten laitteiden tuottamalta haitalliselta siniseltä säteilyltä.

Minkä muotoisia silmälaseja etsit?

Piilota suodatin Näytä suodatin
Suodatin
Lajittele: Suosikkien mukaan  
Suodata

Valittu suodatin

Sukupuoli
Hinta
Näytä vain
Merkki
Kasvojen muoto
Kehysmalli
Kehyksen väri
Koko
Lasieni mittojen mukaan

Näytämme sinulle lasit, joiden enimmäispoikkeama on 2 mm määritetyistä mitoista. Tällä tavoin on paljon pienempi riski, että silmälasit eivät sovi.

Linssi

Linssi

Silta

Silta

Sanka

Sanka
Löydä kokosi
Polarisoitu
Linssinväri
Reseptivaihtoehdot
Kehysmateriaali
Kehystyyppi
Ominaisuudet
Urheilu
Merkki
Vahvista ja katso
Näytetään: 627 Käytä suodatinta vaatimustesi tarkentamiseksi
Näytetään 1 - 48 / 627
< 1 3 ... 14

Miksi eyerim

Ilmainen toimitus alkaen 130,00 €
Worry free returns
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu
Löydä kokosi

VINKKI #1: Tarkista nykyisten silmälasiesi koko

  • Katso silmälasien sisäpuolta. Siellä on yleensä numerosarja, joka kuvaa kehysten kokoa ja näyttää suunnilleen tältä: 52 [] 22 145
  • Tiedot kehyksen koosta löytyvät useimmiten sankojen tai nenätukivarren sisäpuolelta
Tarkista nykyisten silmälasiesi koko

VINKKI #2: Käytä maksukorttia

S
M
L
Kortti ulottuu silmän reunan ulkopuolelle
Kortti päättyy silmän reunaan
Kortti ei ulotu silmän reunaan

Silmälasien kehysten mitat

Koko
Ladataan...
Ostokset osoitteessa eyerim.fi
Ilmainen toimitus alkaen 130,00 €
Worry free returns
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu
Jaa