• Verkkokauppa
  • Tiedot
  • Tili

Reseptilasit | violetti

Eri värit jokapäiväisessä ulkoasussa hallitsevat muotia vuodesta toiseen, eikä reseptilasien maailma ole välttynyt tältä trendiltä. Violetti sopii kaikille, sinun tarvitsee vain valita oikea sävy sinulle. Löydät varmasti lasit, joka sopivat sinulle, monipuolisesta tarjonnastamme. Valitse naisten, miesten tai lasten reseptilaseista, näytä tyylikkäältä ja näe maailma selvästi.

Ole tyylikäs violetissa

Violetti väri kätkee sinisen kylmyyden ja punaisen lämmön. Se edustaa herkkyyttä, harmoniaa ja ylellisyyttä. Se kannustaa myös luovuuteen, joten valitse uudet reseptilasi violetilla kehyksellä tarjonnastamme jo tänään. Aloita kaikki uudet projektit tai haastavat haasteet innolla.

Voit valita useista violeteista kehyksistä eri sävyissä, mutta jos haluat huomaamattomamman asusteen, valitse universaali väri, jota vasten pienet violetit yksityiskohdat erottuvat. Aiemmin tätä väriä pidettiin myös kuninkaiden värinä, joten tänään sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tuntea olosi kuninkaalliseksi.

Virtuaalinen sovituksemme tekee päätöksestäsi helpomman, minkä ansiosta voit sovittaa unelmamalliasi mukavasti kotonasi.

Miten valita silmälasit?

Vaikka reseptilasit ovat ihanteellinen lisävaruste ainutlaatuisen tyylin korostamiseen, niiden suunnittelun lisäksi kannattaa keskittyä myös useisiin muihin parametreihin. Niiden koko, materiaali, mutta myös kasvojen tai ihon sävyn tyyppi ovat ratkaisevia. Yhtä tärkeää on elämäntapa, johon myös uudet reseptilasit on mukautettava.

Olitpa etsimässä reseptilaseja jokapäiväiseen käyttöön tai satunnaisiin urheiluaktiviteetteihin, löydät varmasti ihanteelliset lasit laajasta valikoimastamme. Suojaa näkösi erityisillä linssien säätövaihtoehdoilla ja loista joka tilanteessa.

Minkä muotoisia silmälaseja etsit?

Piilota suodatin Näytä suodatin
Suodatin
Lajittele: Suosikkien mukaan  
Suodata
Näytetään: 48 Käytä suodatinta vaatimustesi tarkentamiseksi
Näytetään 1 - 48 / 48

Miksi eyerim

Ilmainen toimitus alkaen 130,00 €
Worry free returns
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu
Löydä kokosi

VINKKI #1: Tarkista nykyisten silmälasiesi koko

  • Katso silmälasien sisäpuolta. Siellä on yleensä numerosarja, joka kuvaa kehysten kokoa ja näyttää suunnilleen tältä: 52 [] 22 145
  • Tiedot kehyksen koosta löytyvät useimmiten sankojen tai nenätukivarren sisäpuolelta
Tarkista nykyisten silmälasiesi koko

VINKKI #2: Käytä maksukorttia

S
M
L
Kortti ulottuu silmän reunan ulkopuolelle
Kortti päättyy silmän reunaan
Kortti ei ulotu silmän reunaan

Silmälasien kehysten mitat

Koko

Hyödynnä tervetuliaistarjous

Mahtavia tarjouksia ja uusia tuotteita! Käytä ne hyödyksesi ja tilaa eyerim-uutiskirje!

Valitse
Ostokset osoitteessa eyerim.fi
Ilmainen toimitus alkaen 130,00 €
Worry free returns
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu
Jaa