• Verkkokauppa
  • Tiedot
  • Tili

Moniteholasit

Edes silmälasien maailma ei vältä innovaatioita. Siksi tarjonnastamme löydät teknisesti kehittyneempiä ja yhä suositumpia moniteholaseja, jotka yhdistävät tieteen edistyksen jokapäiväiseen elämäämme. Kokeile itse, miltä tämä kehitys näyttää, ja usko meitä – et tule katumaan sitä. Useat tyylikkäät mallit maailmankuuluilta brändeiltä ja laaja valikoima materiaaleja ja kehyksiä takaavat, että jokainen löytää jotain. Riippumatta iästä, sukupuolesta tai muista erityisvaatimuksista.

Miten moniteholasit toimivat?


Aikaisemmin reseptilasien maailma keskittyi enemmän kaksitehoisiin tai kolmitehoisiin laseihin. Tällä hetkellä teknologisesti kehittyneemmät linssit yhdistävät kolme optista vyöhykettä ilman näkyviä siirtymiä. Moniteholasit, joita kutsutaan myös progressiivisiksi laseiksi, takaavat virheettömän näön ja laadukkaan lähi-, kauko- ja keskipitkän matkan näön samanaikaisesti. Siksi jätä kaksitehoisille ja kolmitehoisille linsseille ominainen siirtymälinja menneisyyteen innovatiivisten monitehoisten lasien ansiosta.

Moniteholasien edut


Reseptilaseissa olevat moniteholinssit varmistavat, että näet kaikki etäisyydet ongelmitta. Voit lukea kirjaa, katsella tietokoneen näyttöä samanaikaisesti ja silti saada yleiskuvan siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu. Kaikki tämä ilman häiritseviä siirtymiä, mikä ei ole vain kätevää, vaan myös näyttää hyvältä.

Lisää suoja sinistä valoa vastaan moniteholaseihin ja estä monia terveysongelmia, jotka liittyvät liialliseen altistumiseen tälle haitalliselle valolle. Voit kuitenkin valita myös muista erityisistä linssivaihtoehdoista, joiden ansiosta voit nähdä virheettömästi.

Minkä muotoisia silmälaseja etsit?

Piilota suodatin Näytä suodatin
Suodatin
Lajittele: Suosikkien mukaan  
Suodata
Näytetään: 3660 Käytä suodatinta vaatimustesi tarkentamiseksi
Näytetään 1 - 48 / 3660
< 1 3 ... 77

Miksi eyerim

Ilmainen toimitus alkaen 130,00 €
Worry free returns
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu
Löydä kokosi

VINKKI #1: Tarkista nykyisten silmälasiesi koko

  • Katso silmälasien sisäpuolta. Siellä on yleensä numerosarja, joka kuvaa kehysten kokoa ja näyttää suunnilleen tältä: 52 [] 22 145
  • Tiedot kehyksen koosta löytyvät useimmiten sankojen tai nenätukivarren sisäpuolelta
Tarkista nykyisten silmälasiesi koko

VINKKI #2: Käytä maksukorttia

S
M
L
Kortti ulottuu silmän reunan ulkopuolelle
Kortti päättyy silmän reunaan
Kortti ei ulotu silmän reunaan

Silmälasien kehysten mitat

Koko

Hyödynnä tervetuliaistarjous

Mahtavia tarjouksia ja uusia tuotteita! Käytä ne hyödyksesi ja tilaa eyerim-uutiskirje!

Valitse
Ostokset osoitteessa eyerim.fi
Ilmainen toimitus alkaen 130,00 €
Worry free returns
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu
Jaa