• Verkkokauppa
  • Tiedot
  • Tili

Persol-aurinkolasit

Persol-aurinkolasit takaavat laadun. Valitse tämän italialaisen brändin laajasta valikoimasta. Persol on ollut markkinoilla jo yli 100 vuotta. Tyylikkään muotoilun lisäksi ne suojaavat silmiäsi haitalliselta UV-säteilyltä. Brändillä on useita patentteja, joiden ansiosta lasit tarjoavat täydellisen suojan ja selkeän näkemyksen.

Miten ensimmäinen malli syntyi?

Koko Persol-brändin tarina alkoi vuonna 1917 Torinossa. Perheoptikkoliikkeessä, jossa Guiseppe Ratti työskenteli, kävi usein lentäjiä. He valittivat hänelle kovasta auringosta, joka vaivasi heitä lentäessä. Italialainen optikko päätti siksi ryhtyä kokeilemaan sävytettyjä linssejä, jotka vähentäisivät häikäisevän auringon vaikutuksia. Ja niin syntyivät "The Protector" -lasit.

Pian sen jälkeen hän nimesi ne Persoliksi, joka tarkoittaa "aurinkoa" italiaksi (per il sole). Ensimmäisessä mallissa oli pyöreät sävytetyt linssit, joissa oli kumireunat. Niissä ei ollut klassista kehystä, vaan kuminauha. Niiden laadun, käyttömukavuuden ja toimivuuden ansiosta niistä tuli pian suosittuja lentäjien lisäksi myös kuskien keskuudessa.

Miksi ostaa Persol-lasit?

Jos etsit laadukkaita aurinkolaseja, Persol on oikea valinta sinulle. Laadukkaan käsityön lisäksi arvostat myös niiden pitkää käyttöikää. Brändi ei seuraa muotivillityksiä, vaan suosii ajatonta eleganssia. Jos valitset yhden heidän malleistaan, se on osa tyyliäsi monta vuotta.

Tarjonnastamme löydät eri muotoisia miesten ja naisten malleja. Sovita niitä mukavasti verkkokameran kautta ja selvitä, mikä muoto sopii sinulle parhaiten. Voit myös valita metalli-, muovi- ja titaanikehyksistä.

Minkä muotoisia silmälaseja etsit?

Piilota suodatin Näytä suodatin
Suodatin
Lajittele: Suosikkien mukaan  
Suodata
Näytetään: 37 Käytä suodatinta vaatimustesi tarkentamiseksi
Näytetään 1 - 37 / 37

Miksi eyerim

Ilmainen toimitus alkaen 130,00 €
Worry free returns
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu
Löydä kokosi

VINKKI #1: Tarkista nykyisten silmälasiesi koko

  • Katso silmälasien sisäpuolta. Siellä on yleensä numerosarja, joka kuvaa kehysten kokoa ja näyttää suunnilleen tältä: 52 [] 22 145
  • Tiedot kehyksen koosta löytyvät useimmiten sankojen tai nenätukivarren sisäpuolelta
Tarkista nykyisten silmälasiesi koko

VINKKI #2: Käytä maksukorttia

S
M
L
Kortti ulottuu silmän reunan ulkopuolelle
Kortti päättyy silmän reunaan
Kortti ei ulotu silmän reunaan

Silmälasien kehysten mitat

Koko

Hyödynnä tervetuliaistarjous

Mahtavia tarjouksia ja uusia tuotteita! Käytä ne hyödyksesi ja tilaa eyerim-uutiskirje!

Valitse
Ostokset osoitteessa eyerim.fi
Ilmainen toimitus alkaen 130,00 €
Worry free returns
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu
Jaa