• Verkkokauppa
  • Tiedot
  • Tili

Tommy hilfiger -aurinkolasit

Löydä täydelliset lasit Tommy Hilfiger -aurinkolasimallistosta. Tarjoamme malleja, jotka on suunniteltu miehille ja naisille. Voit valita klassisista soikeista tai neliön muotoisista aurinkolaseista, mutta myös tyylikkäistä, trendikkäistä uutuuksista. Pidätkö enemmän värillisistä linsseistä vai kannatatko harmaata vai mustaa versiota? Riippumatta siitä, mitä valitset, ne kaikki tarjoavat sinulle täyden suojan haitallisilta UV-säteiltä. Sovita niitä mukavasti verkkokamerasi kautta.

Miksi valita Tommy Hilfiger -aurinkolasit?

Tommy Hilfiger aloitti suunnittelemalla rentoja miestenvaatteita. Myöhemmin hän lisäsi siihen naisten vaatteita, ja merkistä tuli yksi suosituimmista rennon muodin ystävien keskuudessa. Ajan myötä siitä tuli klassisen amerikkalaisen tyylin symboli, ja kaikki halusivat vaatteita tai asusteita, joissa on ikoninen punainen, valkoinen ja sininen suorakulmainen logo. Hemmottele itseäsi laadukkaalla tuotteella yhdeltä neljästä amerikkalaisesta muotijätiltä. Tommy Hilfiger -aurinkolasit tarjoavat laatua kohtuulliseen hintaan.

Valitse malli, joka on valmistettu jalometallista, kevyestä muovista tai käsityönä valmistetusta korkealuokkaisesta asetaatista, joka on täysin hypoallergeeninen. Brändi ajatteli pyöreiden, soikeiden ja kulmikkaiden kasvojen omistajia. Tarjolla on myös erityyppisiä kehyksiä ja linssejä tyylikkyyden, ajattomien klassikoiden ja uusimpien trendien ystäville.

Älä aliarvioi näkösi suojaamista

Suojaa näkösi kesällä Tommy Hilfiger -aurinkolaseilla. Riittämätön suoja voi johtaa epämiellyttäviin terveysongelmiin. Valitse valikoimastamme ja suojaa itsesi vahingolliselta UV-säteilyltä luotettavasti.

Minkä muotoisia silmälaseja etsit?

Piilota suodatin Näytä suodatin
Suodatin
Lajittele: Suosikkien mukaan  
Suodata
Näytetään: 65
Näytetään 1 - 48 / 65
< 1

Miksi eyerim

Ilmainen toimitus alkaen 130,00 €
60:N päivän palautusoikeus
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu
Löydä kokosi

VINKKI #1: Tarkista nykyisten silmälasiesi koko

  • Katso silmälasien sisäpuolta. Siellä on yleensä numerosarja, joka kuvaa kehysten kokoa ja näyttää suunnilleen tältä: 52 [] 22 145
  • Tiedot kehyksen koosta löytyvät useimmiten sankojen tai nenätukivarren sisäpuolelta
Tarkista nykyisten silmälasiesi koko

VINKKI #2: Käytä maksukorttia

S
M
L
Kortti ulottuu silmän reunan ulkopuolelle
Kortti päättyy silmän reunaan
Kortti ei ulotu silmän reunaan

Silmälasien kehysten mitat

Koko

Hyödynnä tervetuliaistarjous

Mahtavia tarjouksia ja uusia tuotteita! Käytä ne hyödyksesi ja tilaa eyerim-uutiskirje!

Valitse
Ostokset osoitteessa eyerim.fi
Ilmainen toimitus alkaen 130,00 €
60:N päivän palautusoikeus
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu
Jaa