• Verkkokauppa
  • Tiedot
  • Tili

Reseptilasit klipsilinsseillä

Löydä ihanteellinen tuote ja sovita reseptilaseja klipsiaurinkolinsseillä. Ne ovat tyylikkäitä ja erityisen käytännöllisiä. Yhdessä mallissa sinulla on aurinkolasit ja reseptilasit samanaikaisesti. Voit valita klassisista kehysmuodoista tai rohkeista uutuuksista. Tarjouksestamme löydät malleja maailmankuuluilta muotisuunnittelijoilta ja brändeiltä. Sovita niitä kotisi mukavuudesta ja katso, mitkä sopivat sinulle.

Suunnittelijoiden lasien valikoima sopii kaikille kasvotyypeille. Voit myös valita erilaisista runkomateriaaleista, kuten teräs-, muovi- tai metallikehyksistä.

Älä aliarvioi reseptilasien valinnan merkitystä

Ensi silmäyksellä alkuinvestointi laatukehykseen saattaa tuntua suuremmalta. Se kuitenkin maksaa itsensä takaisine ajan myötä pitkäaikaisen käytön muodossa. Kestävistä ja laadukkaista materiaaleista valmistettuja kehyksiä ei ole helppo tuhota. Älä aliarvioi uusien reseptilasien valintaa. Vieraile ensin silmälääkärisi vastaanotolla. Valitse sitten oikeat linssit hänen antaman reseptin mukaan.

Ehkä sinusta tuntuu, että esivalmistettujen lasien ostaminen supermarketista on edullista. Usein käy kuitenkin niin, että jokaisella silmällä on eri vahvuudet. Mutta myymälän laseissa on samat linssit molemmille silmille. Tämä voi vahingoittaa näköäsi vielä enemmän.

Suojaa silmäsi auringonvalolta

Reseptilasit, joissa on klipsiaurinkolinssi, ovat erittäin käytännöllisiä. Sinun ei tarvitse käyttää kahdentyyppisiä laseja, mikä säästää tilaa, mutta sinun ei myöskään tarvitse pelätä, että kadot toiset lasit. Lisäksi voit käyttää niitä ympäri vuoden. Aina kun aurinko paistaa, laita klipsi päälle. Auringonsäteet eivät enää sokaise sinua ja samalla suojaat näköäsi haitalliselta UV-säteilyltä.

Minkä muotoisia silmälaseja etsit?

Piilota suodatin Näytä suodatin
Suodatin
Lajittele: Suosikkien mukaan  
Suodata
Näytetään: 46 Käytä suodatinta vaatimustesi tarkentamiseksi
Näytetään 1 - 46 / 46

Miksi eyerim

Ilmainen toimitus alkaen 130,00 €
Worry free returns
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu
Löydä kokosi

VINKKI #1: Tarkista nykyisten silmälasiesi koko

  • Katso silmälasien sisäpuolta. Siellä on yleensä numerosarja, joka kuvaa kehysten kokoa ja näyttää suunnilleen tältä: 52 [] 22 145
  • Tiedot kehyksen koosta löytyvät useimmiten sankojen tai nenätukivarren sisäpuolelta
Tarkista nykyisten silmälasiesi koko

VINKKI #2: Käytä maksukorttia

S
M
L
Kortti ulottuu silmän reunan ulkopuolelle
Kortti päättyy silmän reunaan
Kortti ei ulotu silmän reunaan

Silmälasien kehysten mitat

Koko

Hyödynnä tervetuliaistarjous

Mahtavia tarjouksia ja uusia tuotteita! Käytä ne hyödyksesi ja tilaa eyerim-uutiskirje!

Valitse
Ostokset osoitteessa eyerim.fi
Ilmainen toimitus alkaen 130,00 €
Worry free returns
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu
Jaa