• Verkkokauppa
  • Tiedot
  • Tili

Tom ford -reseptilasit

Eleganssia ja ylellisyyttä – juuri sitä Tom Fordin reseptilasit ovat. Tarjonnastamme löydät sekä klassisia että moderneja malleja, jotka täydentävät tyylikkäästi ulkonäköäsi. Voit valita erityyppisistä kehyksistä kaikille kasvotyypeille. Voit valita kevyestä muovista, asetaatista tai jalometallista valmistetut lasit edulliseen hintaan.

Miten Tom Ford -brändi syntyi?

Brändin perustaja Thomas Carlyle Ford oli ensin menestynyt näyttelijä. Vuonna 2005 hän aloitti suunnittelijan polun ja perusti brändin TOM FORD. Hän alkoi välittömästi luoda häikäiseviä mallistoja. Vaatteiden, käsilaukkujen ja korujen lisäksi mallistoihin kuuluu myös käsintehtyjä silmälaseja naisille ja herrasmiehille.

Nykyään Tom Fordin lasit ovat yksi ylellisimmistä tuotteista. Ja tämä johtuu sen tarkasta käsittelystä ja suunnittelusta, joka voi korostaa persoonallisuuttasi. Useimmille malleille on ominaista tyylikäs metallinen T-kirjain. Kaikkein halutuimmat mallit ovat Jennifer, Cary, Whitney, Leo sekä Henry ja Mar. Voit myös nähdä Henryn mallin elokuvissa, joissa on kuuluisa agentti 007.

Miten valita oikeat reseptilasit?

Kun valitset silmälaseja, mieti erityisesti sopivaa kokoa. Useimmat mallit ovat universaaleja, mutta myös S-, M- tai L-kokoisia kehyksiä on saatavana.

Koon lisäksi kiinnitä huomiota materiaaliin, josta ne on valmistettu. Metallirungot ovat tyylikkäitä, kevyitä ja sopivat jokapäiväiseen käyttöön. Muoviset kehykset tarjoavat laajan valikoiman värejä ja motiiveja. Asetaattimateriaali on kevyempää ja joustavampaa muoviin verrattuna. Sillä on myös pidempi käyttöikä ja se on täysin hypoallergeeninen.

Kun valitset laseja, ota huomioon myös kasvojesi tyyppi. Onko se sydämenmuotoinen, neliönmuotoinen, pyöreä vai soikea? Kun tiedät, millainen olet, sinun on helpompi valita. Jos et vieläkään pysty päättämään, sovita laseja kätevästi verkkokameran kautta.

Minkä muotoisia silmälaseja etsit?

Piilota suodatin Näytä suodatin
Suodatin
Lajittele: Suosikkien mukaan  
Suodata
Näytetään: 132 Käytä suodatinta vaatimustesi tarkentamiseksi
Näytetään 1 - 48 / 132
< 1 3

Miksi eyerim

Ilmainen toimitus alkaen 130,00 €
Worry free returns
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu
Löydä kokosi

VINKKI #1: Tarkista nykyisten silmälasiesi koko

  • Katso silmälasien sisäpuolta. Siellä on yleensä numerosarja, joka kuvaa kehysten kokoa ja näyttää suunnilleen tältä: 52 [] 22 145
  • Tiedot kehyksen koosta löytyvät useimmiten sankojen tai nenätukivarren sisäpuolelta
Tarkista nykyisten silmälasiesi koko

VINKKI #2: Käytä maksukorttia

S
M
L
Kortti ulottuu silmän reunan ulkopuolelle
Kortti päättyy silmän reunaan
Kortti ei ulotu silmän reunaan

Silmälasien kehysten mitat

Koko

Hyödynnä tervetuliaistarjous

Mahtavia tarjouksia ja uusia tuotteita! Käytä ne hyödyksesi ja tilaa eyerim-uutiskirje!

Valitse
Ostokset osoitteessa eyerim.fi
Ilmainen toimitus alkaen 130,00 €
Worry free returns
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu
Jaa