Reseptilasit | musta

Pidätkö eleganssista? Mustat reseptilasit sopivat sinulle. Ne ovat kehysten suosituimpia värivaihtoehtoja, koska ne on helppo yhdistää jokapäiväisiin asuihin. Erilaisten värien lisäksi tarjoamme myös mielenkiintoisen muotoisia silmälaseja. Siksi voit ottaa ne täysimittaiseksi muotiasusteeksi. Voit myös valita maailmankuulujen muotimerkkien tai omien mallistojemme – Kohe tai OiO – laseista.

Panosta laatuun

Laadukkaat lasit voivat kestää vuosikausia. Joten kun valitset, mieti sitä, että käytät niitä joka päivä. On tärkeää, että ne sopivat sinulle eivätkä paina mistään. Huonolaatuinen muovi voi helposti naarmuuntua tai rikkoutua. Lisäksi voit valita erityisistä linssien pinnoitteista. Esimerkiksi linssit, jotka suojaavat siniseltä valolta. Olemme usein alttiina sille emmekä edes tajua sitä. Sitä tuottavat kuitenkin useimmiten sähköisten laitteiden, kuten matkapuhelinten, televisioiden ja tietokoneiden, näytöt. Tämä valo häiritsee lähinnä nukkumista.

Suojauksen lisäksi mieti kuitenkin myös oikeaa muotoa. Virtuaalisen sovituksemme ansiosta voit sovittaa lähes kaikkia malleja mukavasti kotonasi. Selvitä kasvojesi tyyppi ja valitse laadukkaiden lasien valikoimasta.

Valitse silmälasit tarkasti

Väärät silmälasit voivat aiheuttaa vakavia ongelmia. Ne voivat esimerkiksi aiheuttaa päänsärkyä. On myös mahdollista, että tarvitset eri vahvuudet silmillesi. Siksi on parempi olla ostamatta "valmiita" laseja supermarketeista tai muista myymälöistä, vaikka niiden hinta olisi houkutteleva. Anna aina ensin ammattilaisen testata näkösi, jotta hän voi valita silmälasit juuri sinun tarpeittesi mukaan. Joten valitse lasit vain hänen reseptinsä mukaan.

Minkä muotoisia silmälaseja etsit?

Piilota suodatin Näytä suodatin
Suodatin
Lajittele: Suosikkien mukaan  
Suodata

Valittu suodatin

Sukupuoli
Hinta
Näytä vain
Merkki
Kasvojen muoto
Kehysmalli
Kehyksen väri
Koko
Lasieni mittojen mukaan

Näytämme sinulle lasit, joiden enimmäispoikkeama on 2 mm määritetyistä mitoista. Tällä tavoin on paljon pienempi riski, että silmälasit eivät sovi.

Linssi

Linssi

Silta

Silta

Sanka

Sanka
Löydä kokosi
Polarisoitu
Linssinväri
Reseptivaihtoehdot
Kehysmateriaali
Kehystyyppi
Ominaisuudet
Urheilu
Merkki
Vahvista ja katso
Näytetään: 2543 Käytä suodatinta vaatimustesi tarkentamiseksi
Näytetään 1 - 48 / 2543
< 1 3 ... 53

Miksi eyerim

Ilmainen toimitus alkaen 130,00 €
Worry free returns
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu
Löydä kokosi

VINKKI #1: Tarkista nykyisten silmälasiesi koko

  • Katso silmälasien sisäpuolta. Siellä on yleensä numerosarja, joka kuvaa kehysten kokoa ja näyttää suunnilleen tältä: 52 [] 22 145
  • Tiedot kehyksen koosta löytyvät useimmiten sankojen tai nenätukivarren sisäpuolelta
Tarkista nykyisten silmälasiesi koko

VINKKI #2: Käytä maksukorttia

S
M
L
Kortti ulottuu silmän reunan ulkopuolelle
Kortti päättyy silmän reunaan
Kortti ei ulotu silmän reunaan

Silmälasien kehysten mitat

Koko
Ladataan...
Ostokset osoitteessa eyerim.fi
Ilmainen toimitus alkaen 130,00 €
Worry free returns
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu
Jaa