Ray-Ban Erika Classic RB4171 622/8G

Ray-Ban Erika Classic RB4171 622/8G aurinkolasit ovat osa uutta Ray-Ban kokoelmaa jotka ovat tehty varta vasten sekä miehille että... Näytä enemmän

Koko

Yksi koko
Yksi koko: 54/18/145 mm
Varastossa
30 päivän palautusoikeus
Arvioitu toimitus: 5 - 8 Arkipäivä
105,00 €

Etsitkö aurinkolaseja, jotka miellyttävät silmää useammassa kuin yhdessä mielessä? Näiden eleganttien ja hienovaraisten Erika Classic -lasien ansiosta sinun ei tarvitse etsiä enää. Sen pyöreä koko rungon peittävä musta kehys – huolellisesti muotoiltu sekä miehille että naisille (unisex) – kehystää harmaita linssejä, jotka suojaavat silmiäsi kaikilta haitallisilta UV-säteiltä. Tämä kevyestä muovista valmistettu malli näyttää upealta neliskulmaisilla ja sydämenmuotoisilla kasvoilla. Älä pelkästään usko sanaamme – katso itse.

tech

Ray-Ban

Ray-Ban on rikkonut rajoja läpi sen melkein kahdeksan vuosikymmenen historiansa niin silmälasiteknologiassa kuin pop-kulttuurissa. Ray-Ban on todistanut elintärkeytensä joka sukupolven kulttuuri-ikoneille aina presidenteistä rock- ja elokuvatähtiin, taitelijoista malleihin.

tech

Pre koho?

Ray-Ban Erika Classic RB4171 622/8G aurinkolasit ovat osa uutta Ray-Ban kokoelmaa jotka ovat tehty varta vasten sekä miehille että naisille. Tämä elegantti täyskehys malli kuvastaa uusinta trendiä nyky-design laseissa ja sen pyöreä muoto tekee siitä Ray-Ban RB4171 täydellisen valinnan varsinkin neliskulmaisten ja sydämenmuotoisten kasvotyyppien

tech

Materiály

Kehysten materiaali on nailonia. Harvat materiaalit ovat kestävämpiä kuin nailon. Siksi materiaalia käytetäänkin turvavöiden ja laskuvarjojen valmistamiseen. Linssit ovat rakennettu estämään 100% haitalliset UV säteet.

tech

Doprava zdarma

Osta Ray-Ban Erika Classic RB4171 622/8G eyerimistä heti, niin se toimitetaan kotiovellesi ilman postimaksua alkuperäisine suojakuorineen.

Video

Parametrit

Merkki
Malli
Erika Classic RB4171 622/8G
Kehyksen väri
Musta
Linssinväri
Harmaa
Kehysmalli
Pyöreä
Kehystyyppi
Kokokehys
Polarisoitu
Ei
Sukupuoli
Naiset, Miehet
Valmistaja runko väri
Black Rubber
Valmistaja linssi väri
Light Grey Gradient / Dark Grey
Kehysmateriaali
Nylon

Miksi eyerim

Ilmainen toimitus alkaen 110,00 €
Worry free returns
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu
Löydä kokosi
Koot
S
M
L
Kortti ulottuu silmän reunan ulkopuolelle
Kortti päättyy silmän reunaan
Kortti ei ulotu silmän reunaan
Jaa
Ray-Ban Erika Classic RB4171 622/8G
105,00 €
Ostokset osoitteessa eyerim.fi
Ilmainen toimitus alkaen 110,00 €
Worry free returns
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu