Oletko koskaan käynyt läpi lasien valinnan kamppailua? Kun tuntuu, että mikään ei sovi kasvojen tyyppiisi ja lopulta tunnet olevasi voimaton ja silmäsi suojaamaton kesällä? Jos tietäisit, millaiset aurinko- tai luku- lasit sopisivat täydellisesti kasvoillesi, ostoksien tekeminen olisi paljon helpompaa, eikö vain? Ei huolta! Tällä kertaa olemme täällä auttamassa sinua ja tuomme mukanamme erinomaisen kasvojen tyyppien oppaan.

Myönnämme, että oman kasvojen tyyppisi määrittäminen ei ole helppoa. Kasvosi ovat ainutlaatuiset, eikä missään maailmassa ole kasvoja, jotka olisivat täsmälleen samanlaiset kuin sinulla. Joten saattaa käydä niin, että et löydä käsikirjastamme kasvojen tyyppiä, joka olisi täydellinen kopio omistasi. Jos näin käy, älä paniikki, se on aivan ok!

Esittelemme sinulle neljä tärkeintä ja yleisintä kasvojen tyyppiä (vaikka olemme sitä mieltä, että jokaisen pitäisi käyttää aurinko- tai luku- laseja, joissa hän tuntee olonsa hyväksi, eikä sellaisia, joita me tai kuka tahansa muu, ajattelemme hänen sopivan): neliö-, sydän-, pyöreä- ja ovaalinmuotoiset. Jos ajattelet, että sinulla on tyyppi, joka on samankaltainen kuin jokin luetelluista, ja rastitat vähintään kaksi pääominaisuutta, olet löytänyt vastaavuuden! Vedämme lempipari aurinkolasejamme, että löydät tänään pari aurinkolaseja juuri sinun kasvoillesi.

NELIÖN MUOTOISET KASVOT

Ansiktsguide till Sommaren: Fyrkantig

Kyllä, tiedämme - haluaisimme myös näyttää Keira Knightleyn kaltaisilta, mutta valitettavasti kaikki eivät ole syntyneet niin onnellisen tähden alla! Tai ehkä ovatkin? Katso peiliin ja päätä, onko sinulla:

• Neliönmuotoinen leuka
• Vähän pyöristetyt kasvot
• Otsa, poskipäät ja leuka melkein yhtä leveät
• Kasvot yhtä pitkät kuin leveät

Jos näin on, sinulla on neliönmuotoiset kasvot. Mitkä aurinkolasit sinun pitäisi sitten valita? Meillä on myös vinkkejä! Tulet erottumaan joukosta seuraavilla laseilla:

• Ylisuuret aurinkolasit


Ylisuuret kehykset sopivat kaikille kasvot. vat neliömäisen kasvonmuodon tasapainottamiseen ja niiden korostuneiden kulmien pehmentämiseen.

• Pyöreät aurinkolasit


Pyöreät kehykset voivat myös pehmentää kasvojesi kovia kulmia. Niiden pitäisi kuitenkin olla suurempia kuin kasvosi, jotta saat tarpeeksi kontrastia.


• Ei-neliömäiset kehykset


Vältä neliömäisiä kehyksiä, jotka korostavat kasvojesi kovia kulmia.


SYDÄNEN MUOTOISET KASVOT

Ansiktsguide till Sommaren: Hjärtformad

Näetkö lehdistä Reese Witherspoonin hymyn ja kysyt itseltäsi, minkä tyypin kasvot hänellä on? Nyt tiedät vastauksen: sydämen muotoiset! Tarkista, sovitatko sydämen muodon, jos sinulla on:


• Leveä otsa
• Kapea leuka
• Poskipäät ovat kasvojen levein kohta

Jos sinulla on sydämenmuotoiset kasvot, suosittelemme seuraavia aurinkolasityyppejä:

• Aviator-tyyppiset aurinkolasit Ne ovat klassikko, joka tasapainottaa kasvojen muotoa ja on erityisen suosittu sydämenmuotoisten kasvojen omaavien keskuudessa. • Alaspäin kapenevat aurinkolasit Ne tasapainottavat kasvojen yläosan leveyttä ja tuovat enemmän leveyttä kasvojen alaosaan.

PYÖREÄT KASVOT

Pyöreässä kasvonmuodossa kasvot ovat yleensä saman levyiset ja pitkät, posket ovat täyteläiset ja leuka pyöristetty. Pyöreille kasvoille sopivat aurinkolasit ovat:

• Neliömäiset tai suorakulmaiset aurinkolasit Ne antavat kasvoille kulmia ja tasapainottavat pyöreitä piirteitä. • Cat-eye -aurinkolasit Ne tuovat kasvoille enemmän geometrisia muotoja ja ovat erityisen suosittuja pyöreiden kasvojen omaavien keskuudessa.

SOIKEAT KASVOT

Soikeat kasvot ovat pitemmät kuin leveät, posket ovat leveimmät kasvojen osat ja otsa on hieman leveämpi kuin leuka. Soikeille kasvoille sopii melkein mikä tahansa aurinkolasien muoto, mutta tässä muutama suositus:

• Pyöreät aurinkolasit Ne tasapainottavat kasvojen pituutta ja tuovat siihen enemmän leveyttä. • Suorakulmaiset aurinkolasit Ne korostavat kasvojen pituutta ja antavat sille lisää geometrisia muotoja.

Muista, että nämä ovat vain suosituksia. Tärkeintä on, että valitset sellaiset aurinkolasit, joissa tunnet olosi mukavaksi ja itsevarmaksi. Ei ole olemassa yhtä oikeaa tapaa valita aurinkolaseja - se on henkilökohtainen päätös, joka perustuu omiin mieltymyksiisi ja tyyliisi.