Versace VE4361 GB1/87

Versace VE4361 GB1/87 aurinkolasit ovat osa uutta Versace kokoelmaa jotka ovat tehty varta vasten sekä miehille että naisille. Tämä... Näytä enemmän

Koko

Yksi koko
Yksi koko: 53/18/140 mm
Varastossa
30 päivän palautusoikeus
Arvioitu toimitus: 5 - 8 Arkipäivä
191,00 €

Haluatko tehdä jotain rohkeaa? Näitä ainutlaatuisia Versace VE4361 GB1/87 -aurinkolaseja on mahdoton jättää huomiotta. Soikea koko rungon peittävä musta kehys on huolellisesti muotoiltu sekä miehille että naisille (unisex) ja saa päät kääntymään. Sen harmaat linssit tarjoavat täyden UV-suojan. Tämä kevyestä muovista valmistettu malli sopii pyöreille, soikeille, nelikulmaisille ja sydämenmuotoisille kasvoille. Hanki lasit ja ilmaise ainutlaatuista itseäsi.

tech

Versace

Gianni Versace suunnitteli ensimmäisen mallistonsa 25 vuoden ikäisenä ja hänestä tuli pian muodin rock-tähti. Hän oli todellinen innovaattori ja mestarisuunnittelija, joka teki muodista ja pop-kulttuurista lähes synonyymit. Versace on tunnettu ikonimaisesta Medusa-symbolista, jota on käytetty elävästi merkin silmälasimallistossa.

tech

Pre koho?

Versace VE4361 GB1/87 aurinkolasit ovat osa uutta Versace kokoelmaa jotka ovat tehty varta vasten sekä miehille että naisille. Tämä elegantti täyskehys malli kuvastaa uusinta trendiä nyky-design laseissa ja sen ovaali muoto tekee siitä Versace VE4361 täydellisen valinnan varsinkin pyöreiden, ovaalien, neliskulmaisten sekä sydämenmuotoisten kasvotyyppien omaaville.

tech

Materiály

Kehysten materiaali on nailonia. Harvat materiaalit ovat kestävämpiä kuin nailon. Siksi materiaalia käytetäänkin turvavöiden ja laskuvarjojen valmistamiseen. Linssit ovat rakennettu estämään 100% haitalliset UV säteet.

tech

Doprava zdarma

Osta Versace VE4361 GB1/87 eyerimistä heti, niin se toimitetaan kotiovellesi ilman postimaksua alkuperäisine suojakuorineen.

Parametrit

Merkki
Malli
VE4361 GB1/87
Kehyksen väri
Musta
Linssinväri
Harmaa
Kehysmalli
Soikea
Kehystyyppi
Kokokehys
Polarisoitu
Ei
Kehysmateriaali
Nylon
Sukupuoli
Naiset, Miehet
Valmistaja runko väri
Black
Valmistaja linssi väri
Grey

Miksi eyerim

Ilmainen toimitus alkaen 110,00 €
Worry free returns
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu
Löydä kokosi
Koot
S
M
L
Kortti ulottuu silmän reunan ulkopuolelle
Kortti päättyy silmän reunaan
Kortti ei ulotu silmän reunaan
Jaa
Versace VE4361 GB1/87
191,00 €

Hyödynnä tervetuliaistarjous

Mahtavia tarjouksia ja uusia tuotteita! Käytä ne hyödyksesi ja tilaa eyerim-uutiskirje!

Ostokset osoitteessa eyerim.fi
Ilmainen toimitus alkaen 110,00 €
Worry free returns
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu