• Verkkokauppa
 • Tiedot
 • Tili

Vogue Eyewear Color Rush Collection VO5239 W44

83,00 €

aurinkolasit vahvuuksilla Vogue Eyewear Color Rush Collection VO5239 W44 ovat osa uutta Vogue Eyewear... Näytä enemmän

Koko

M
L
Koko M
A = 52 mm, B = 16 mm, C = 140 mm, D = 39 mm
Koko
Koko L
A = 54 mm, B = 16 mm, C = 140 mm, D = 41 mm
Koko

Kasvojen muoto

Soveltuu
Sydämenmuotoiset
Sydämenmuotoiset
Soikeat
Soikeat
Pyöreät
Pyöreät

Hyvä tietää
Kun valitset linssejä, voit myös parantaa niitä sinisen valon suodattimella, reseptiaurinkolinsseillä tai tummuvilla linsseillä.

Varastossa
30 päivän palautus
Toimitusaika riippuu linssivalinnasta
83,00 €
We also return money for lenses!
For your first purchase of dioptric glasses with eyerim vision lenses, we'll give you a full refund when you return them within 30 days. Read more about the refund policy.
Vogue Eyewear

Vogue Eyewear

Vogue-silmälasit erottuvat ainutlaatuisilla yksityiskohdillaan ja erilaisilla muodoillaan mutta erityisesti elävillä väreillään. Voguella on innovatiivinen lähestymistapa retrokehyksiin, ja sen mallisto on suunniteltu nuorekkaille, avarakatseisille kuluttajille, joilla on monikulttuurinen sielu.

Kenelle ne ovat?

Kenelle ne ovat?

aurinkolasit vahvuuksilla Vogue Eyewear Color Rush Collection VO5239 W44 ovat osa uutta Vogue Eyewear kokoelmaa jotka ovat tehty varta vasten naisille. Tämä elegantti täyskehys malli kuvastaa uusinta trendiä nyky-design laseissa ja sen kissamainen muoto tekee siitä Vogue Eyewear VO5239 täydellisen valinnan varsinkin pyöreiden, ovaalien sekä sydämenmuotoisten kasvotyyppien omaaville.

Kehysmateriaali

Kehysmateriaali

Kehysten materiaali on kevyttä muovia, mikä takaa erinomaisen kestävyyden ja luotettavuuden.

Ilmainen toimitus alkaen 130,00€

Ilmainen toimitus alkaen 130,00€

Osta Vogue Eyewear Color Rush Collection VO5239 W44 eyerimistä heti, niin se toimitetaan kotiovellesi ilman postimaksua alkuperäisine suojakuorineen.

Linssit

Reseptilinssit

Reseptilaseja valittaessa on otettava huomioon sekä sopiva kehys että oikeat linssit.
Selvitä, millaisia lasityyppejä ja -teknologioita meiltä löytyy, ja pätevä teknikkomme hioo ne sinulle omassa laboratoriossamme.

Kaikki linssimme

Ovat heijastusten vastaisia
Ovat heijastusten vastaisia
Sisältävät UVA- ja UBV-suodattimen
Sisältävät UVA- ja UBV-suodattimen
Ovat naarmuuntumattomia
Ovat naarmuuntumattomia
Ovat likaa estäviä
Ovat likaa estäviä
Ovat karkaistuja
Ovat karkaistuja
Linssien sävytys ja tekniikat

Linssien sävytys ja tekniikat

Kirkkaat linssit

Kirkkaat linssit

Laadukkaat läpinäkyvät linssit, jotka sopivat jokapäiväiseen käyttöön. Voit valita vakioversion, jota kutsutaan eyerim visioniksi, tai premium-version, jota kutsutaan Essilor premiumiksi.

eyerim vision -linssit ovat laadukkaat, standardoidut ja edulliset linssimme. Voit luottaa heijastamattomaan kerrokseen ja naarmuja ja likaa estävään karkaistuun pintaan.

Essilor premium -linssit ovat mittatilaustyönä valmistettuja linssejä, jotka sisältävät optisen jätin EssilorLuxottican Crizal®-pintakäsittelyn. Ainutlaatuisten teknologioiden yhdistelmä suojaa linssejäsi niin, että ne ovat heijastamattomia ja estävät naarmuja, vettä ja rasvaa. Mitä ikinä teetkin, linssisi eivät koskaan petä sinua.

Siniseltä valolta suojaavat linssit

Siniseltä valolta suojaavat linssit

Pehmeän kuparin sävyiset linssit, jotka estävät mahdollisesti haitallisen sinisen valon kaikista digitaalisista laitteista. Näin ne vähentävät silmien väsymystä, niiden punoitusta, päänsärkyä ja unihäiriöitä. Voit valita vakioversion, jota kutsutaan eyerim visioniksi, tai premium-version, jota kutsutaan Essilor premiumiksi.

eyerim vision -linssit ovat laadukkaat, standardoidut ja edulliset linssimme, jotka minimoivat digitaalisten näyttöjen ja keinovalaistuksen aiheuttaman siniviolettisäteilyn. Ne tarjoavat korkean silmien mukavuuden ja ehkäisevät silmien väsymystä.

Essilor premium -linssit ovat mittatilaustyönä valmistettuja linssejä, jotka tarjoavat jopa kolme kertaa paremman suojan ja selektiivisen UV- ja siniviolettivalon suodatuksen. Ne poistavat häikäisyn, ja linssien optimoidun selkeyden ansiosta niissä on vain alhainen jäännösväri.

Aurinkolasit vahvuuksilla

Aurinkolasit vahvuuksilla

Käytännöllinen apuväline kaikille, jotka tarvitsevat sekä aurinkolaseja että silmälaseja samanaikaisesti. Kun valitset reseptiaurinkolasit, voit myös valita kolmesta pinnoitteesta – klassisista aurinkolaseista, polarisoiduista linsseistä tai peililinsseistä. Siten voit saada paitsi tyylikkäät, mutta ennen kaikkea toimivat lasit. Voit valita vakioversion, jota kutsutaan eyerim visioniksi, tai premium-version, jota kutsutaan Essilor premiumiksi.

eyerim vision -linssit ovat laadukkaat, standardoidut ja edulliset linssimme kaikille, jotka tarvitsevat sekä aurinkolaseja että silmälaseja samanaikaisesti. Valitse saatavilla olevista pintakäsittelyistä ja väreistä ja hanki paitsi tyylikkäät, mutta ennen kaikkea toimivat lasit.

Essilor Premium ovat mittatilaustyönä valmistettuja linssejä, jotka ovat paras ratkaisu silmillesi auringon alla. Optisen jättiläisen EssilorLuxottican ensiluokkainen pinnoite tarjoaa häikäisyjen ja UV-valon vastaisen suojan lisäksi ominaisuuksia, joiden avulla voit nähdä värit syvemmin ja tarkemmin. Nämä modernit reseptiaurinkolasit on kehitetty sopimaan yksilölliseen reseptiisi ja antamaan sinulle täydellisen näön kirkkaimmissakin valo-olosuhteissa.

Itsestään tummuvat linssit

Itsestään tummuvat linssit

Nämä erityisesti käsitellyt linssit tummuvat suorassa auringonvalossa, mikä tekee niistä käytännölliset aurinkolasit. Ne kuitenkin pysyvät lähes täysin värittöminä sisätiloissa. Ne suojaavat UV-säteilyn lisäksi myös digitaalisista laitteista tulevalta siniseltä valolta. Voit valita vakioversion, jota kutsutaan eyerim visioniksi, tai premium-version, jota kutsutaan Essilor premiumiksi.

eyerim vision -linssit ovat laadukkaat, standardoidut ja edulliset linssimme, jotka sopivat jokapäiväiseen ja koko päivän kestävään käyttöön. Niiden sopeutuminen ja valon voimakkuuden muutos on nopeaa, sisätiloissa ne ovat lähes värittömät. Lisäksi ne suojaavat UV-säteilyltä ja siniseltä valolta.

Essilor premium -linssit ovat EssilorLuxottican mittatilaustyönä valmistettuja linssejä, joissa on älykäs Transitions Xtractive® -pintakäsittely. Ne ovat tähän mennessä tummimmat itsestään tummuvat linssit, jotka soveltuvat käytettäväksi erittäin voimakkaassa valossa ja kuumuudessa ulkona, sisällä ja jopa ratin takana. Siirtymät värin ja linssin vaalenemisen välillä ovat nopeimpia tällä tekniikalla. Sisätiloissa ne ovat pehmeän värisiä ja tarjoavat parhaan suojan UV-säteilyltä ja siniseltä valolta.

Linssin paksuus

Linssin paksuus

Vakio-aurinkolinssit

Vakio-aurinkolinssit

Kestävät heijastamattomat linssit, joiden taitekerroin on 1,5 ja suositeltu suurin diopterikoko on +/- 2,00.

Ohuemmat (kevyet) linssit

Ohuemmat (kevyet) linssit

Verrattuna tavallisiin linsseihin ne ovat 25 % ohuemmat ja kevyemmät. Ne estävät naarmuja 7 kertaa paremmin, niiden taitekerroin on 1,60 ja suositeltu suurin diopterikoko on +/- 4,25.

Erittäin kevyet linssit

Erittäin kevyet linssit

Tavallisiin linsseihin verrattuna ne ovat jopa 40 % ohuemmat ja kevyemmät. Niiden taitekerroin on 1,67 ja suositeltu suurin diopterikoko on +6,00/ -10,00.

Parametrit

Malli
Color Rush Collection VO5239 W44
Sku
GVOG-G020907-M081960
Kehyksen väri
Musta
Linssinväri
Kristalli
Kehysmalli
Cat Eye
Kehystyyppi
Kokokehys
Polarisoitu
Ei
Sukupuoli
Naiset
Valmistaja runko väri
Black
Valmistaja linssi väri
Crystal
Valmistajan aineistoihin
Injection Molded Plastic
Kehysmateriaali
Muovi

Arvostelut

Ei asiakasarvosteluja vielä - kokeile tuotetta ja jaa kokemuksesi.

Miksi eyerim

Ilmainen toimitus alkaen 100,00 €
30:N päivän palautusoikeus
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu
Löydä kokosi

VINKKI #1: Tarkista nykyisten silmälasiesi koko

 • Katso silmälasien sisäpuolta. Siellä on yleensä numerosarja, joka kuvaa kehysten kokoa ja näyttää suunnilleen tältä: 52 [] 22 145
 • Tiedot kehyksen koosta löytyvät useimmiten sankojen tai nenätukivarren sisäpuolelta
Tarkista nykyisten silmälasiesi koko

VINKKI #2: Käytä maksukorttia

S
M
L
Kortti ulottuu silmän reunan ulkopuolelle
Kortti päättyy silmän reunaan
Kortti ei ulotu silmän reunaan

Silmälasien kehysten mitat

Silmälasien kehysten mitat
Kasvojen muodon opas

Mikä on kasvotyyppisi?

Hyvä tietää
Jos uskot, että sinulla kasvotyyppisi on joku tässä luetelluista ja vähintään kaksi pääpiirrettä vastaavat kasvojasi, olet löytänyt kasvotyyppisi!

Kulmikas muoto

Kulmikas muoto

 • Neliönmuotoinen leuka
 • Kasvot ovat minimaalisen pyöreät
 • Otsatukka, poskiluut ja leuka ovat lähes yhtä leveät
 • Kasvot ovat yhtä pitkät kuin leveät
Sydämen muoto

Sydämen muoto

 • Hiusrajan muodossa on kärki keskellä otsaa
 • Terävämpi leuka
 • Otsatukka ja poskipäät ovat leveimmät
 • Kapea leuka
Pyöreä

Pyöreä

 • Kasvot ovat yhtä pitkät kuin leveät
 • Leuassa ei ole erottuvia piirteitä, se on hyvin pyöreä
 • Poskipäät ovat kasvojen levein osa
Soikea muoto

Soikea muoto

 • Kasvot ovat pidemmät kuin leveämmät
 • Poskipäät ovat näkyvämmät
 • Otsatukka ja leuka ovat pyöreät
 • Ei teräviä/erillisiä piirteitä

Hyödynnä tervetuliaistarjous

Mahtavia tarjouksia ja uusia tuotteita! Käytä ne hyödyksesi ja tilaa eyerim-uutiskirje!

Valitse
Valitse
Ostokset osoitteessa eyerim.fi
Ilmainen toimitus alkaen 100,00 €
30:N päivän palautusoikeus
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu
Jaa