Ray-Ban RB3183 002/81 Polarized

Ray-Ban RB3183 002/81 Polarized aurinkolasit ovat osa uutta Ray-Ban kokoelmaa jotka ovat tehty varta vasten miehille. Tämä elegantti... Näytä enemmän

Koko

Yksi koko
Yksi koko: 63/15/125 mm
Varastossa
30 päivän palautusoikeus
Arvioitu toimitus: 5 - 8 Arkipäivä
131,00 €

Oletko valmis lähtemään tien päälle? Vai aiotko rentoutua rannalla? Näillä vaatimattomilla mutta monipuolisilla Ray-Ban RB3183 002/81 -aurinkolaseilla olet valmis. Suorakulmaisessa mustassa puolikehyksessä on harmaat polarisoidut linssit, jotka estävät häikäistymisen ja suojaavat silmiäsi kaikilta haitallisilta UV-säteiltä. Korroosionkestävä metallikehys on lähes tuhoutumaton ja loistava valinta miehille, joilla on pyöreät ja soikeat kasvot. Hanki lasisi ja näe itse.

tech

Ray-Ban

Ray-Ban on rikkonut rajoja läpi sen melkein kahdeksan vuosikymmenen historiansa niin silmälasiteknologiassa kuin pop-kulttuurissa. Ray-Ban on todistanut elintärkeytensä joka sukupolven kulttuuri-ikoneille aina presidenteistä rock- ja elokuvatähtiin, taitelijoista malleihin.

tech

Pre koho?

Ray-Ban RB3183 002/81 Polarized aurinkolasit ovat osa uutta Ray-Ban kokoelmaa jotka ovat tehty varta vasten miehille. Tämä elegantti puolikehys malli kuvastaa uusinta trendiä nyky-design laseissa ja sen suorakulmainen muoto tekee tästä Ray-Ban RB3183 täydellisen valinnan varsinkin pyöreä tai ovaali kasvotyypin omaaville.

tech

Materiály

Kehysten materiaali on korroosionkestävää metallia, mikä tekee kehyksistä melkein särkymättömän. Linssit ovat rakennettu estämään 100% haitalliset UV säteet. Polarisoidut filtterit myös estävät 99.9% haitallisista heijastuksista ja lisäävät kontrastia, jotta näkyvyytesi on kirkkaampi ja värikkäämpi.

tech

Doprava zdarma

Osta Ray-Ban RB3183 002/81 Polarized eyerimistä heti, niin se toimitetaan kotiovellesi ilman postimaksua alkuperäisine suojakuorineen.

Video

Parametrit

Merkki
Malli
RB3183 002/81 Polarized
Kehyksen väri
Musta
Linssinväri
Harmaa
Kehysmalli
Suorakulmainen
Kehystyyppi
Puoli-kehys
Polarisoitu
Joo
Kehysmateriaali
Metalli
Sukupuoli
Miehet
Valmistaja runko väri
Black
Valmistaja linssi väri
Grey Polarized

Miksi eyerim

Ilmainen toimitus alkaen 110,00 €
Worry free returns
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu
Löydä kokosi
Koot
S
M
L
Kortti ulottuu silmän reunan ulkopuolelle
Kortti päättyy silmän reunaan
Kortti ei ulotu silmän reunaan
Jaa
Ray-Ban RB3183 002/81 Polarized
131,00 €

Hyödynnä tervetuliaistarjous

Mahtavia tarjouksia ja uusia tuotteita! Käytä ne hyödyksesi ja tilaa eyerim-uutiskirje!

Ostokset osoitteessa eyerim.fi
Ilmainen toimitus alkaen 110,00 €
Worry free returns
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu