Ray-Ban Hexagonal Flat Lenses RB3548N 001

Ray-Ban Hexagonal Flat Lenses RB3548N 001 aurinkolasit ovat osa uutta Ray-Ban kokoelmaa jotka ovat tehty varta vasten sekä miehille... Näytä enemmän

Koko

S
M
L
Koko S: 48/21/140 mm
Koko M: 51/21/145 mm
Koko L: 54/21/145 mm
Varastossa
30 päivän palautusoikeus
Arvioitu toimitus: 5 - 8 Arkipäivä
115,00 €

Etsitkö nykyaikaista, mutta klassista tyyliä? Näissä Ray-Banin tyylikkäissä Hexagonal Flat Lenses -laseissa on koko rungon peittävä kultainen kehys, joka on valmistettu huolellisesti sekä miehille että naisille (unisex). Sen vihreät linssit estävät haitallisen UV-säteilyn täysin. Korroosionkestävä metallikehys on lähes tuhoutumaton ja näyttää erityisen hyvältä nelikulmaisilla ja sydämenmuotoisilla kasvoilla. Vietä päiväsi tyylillä näillä virkistävillä aurinkolaseilla.

tech

Ray-Ban

Ray-Ban on rikkonut rajoja läpi sen melkein kahdeksan vuosikymmenen historiansa niin silmälasiteknologiassa kuin pop-kulttuurissa. Ray-Ban on todistanut elintärkeytensä joka sukupolven kulttuuri-ikoneille aina presidenteistä rock- ja elokuvatähtiin, taitelijoista malleihin.

tech

Pre koho?

Ray-Ban Hexagonal Flat Lenses RB3548N 001 aurinkolasit ovat osa uutta Ray-Ban kokoelmaa jotka ovat tehty varta vasten sekä miehille että naisille. Tämä elegantti täyskehys malli kuvastaa uusinta trendiä nyky-design laseissa ja sen pyöreä muoto tekee siitä Ray-Ban RB3548N täydellisen valinnan varsinkin neliskulmaisten ja sydämenmuotoisten kasvotyyppien

tech

Materiály

Kehysten materiaali on terästä. Terästä kovempia materiaaleja on toki olemassa, mutta teräs on tasapainoinen joustavuudessa sekä kovuudessaan. Tämän takia teräs sopii mainiosti kehyksiin. Linssit ovat rakennettu estämään 100% haitalliset UV säteet.

tech

Doprava zdarma

Osta Ray-Ban Hexagonal Flat Lenses RB3548N 001 eyerimistä heti, niin se toimitetaan kotiovellesi ilman postimaksua alkuperäisine suojakuorineen.

Video

Parametrit

Merkki
Malli
Hexagonal Flat Lenses RB3548N 001
Kehyksen väri
Kulta
Linssinväri
Vihreä
Kehysmalli
Pyöreä
Kehystyyppi
Kokokehys
Polarisoitu
Ei
Sukupuoli
Naiset, Miehet
Valmistaja runko väri
Gold
Valmistaja linssi väri
Green
Kehysmateriaali
Teräs

Miksi eyerim

Ilmainen toimitus alkaen 110,00 €
Worry free returns
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu
Löydä kokosi
Koot
S
M
L
Kortti ulottuu silmän reunan ulkopuolelle
Kortti päättyy silmän reunaan
Kortti ei ulotu silmän reunaan
Jaa
Ray-Ban Hexagonal Flat Lenses RB3548N 001
115,00 €
Ostokset osoitteessa eyerim.fi
Ilmainen toimitus alkaen 110,00 €
Worry free returns
Authorized reseller
Virtuaalinen kokeilu